kalliolan setlementti logo

Kalliolan Nuoret hakee digitaalisen työn koordinaattoria

Kalliolan Nuoret ry. on vuonna 1974 perustettu varhaisnuoriso- ja nuorisojärjestö. Kalliolan Nuoret ry:ssä tehdään sosiaalista nuorisotyötä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi sukupuolisensitiivisellä ja kulttuurisensitiivisellä työotteella.

Etsimme sosiaalisen nuorisotyön osaajien joukkoomme osa-aikaista

DIGITAALISEN TYÖN KOORDINAATTORIA

Koordinaattorin tehtävänä on kehittää Kalliolan Nuoret ry:ssä tehtävää digitaalista nuorisotyötä ja nuorille suunnattuja digitaalisia palveluita sekä tukea nuorten omaa kasvua ja identiteetin pohdintaa hyödyntämällä digitaalista teknologiaa. Tavoitteena on tarjota nuorille yhteisöllisyyden kokemuksia ja tukea mm. chat-palvelun, kysymys-vastauspalstan sekä nuorten osallisuuden kehittämisen kautta. Toiminnan periaatteina ovat sukupuolisensitiivisyys, nuoren aito ja yksilöllinen kohtaaminen, matalakynnyksisyys sekä anonyymiys.

Hankkeessa työskenteleminen tarjoaa mahdollisuuden innovatiiviseen verkossa toteutettavaan nuorten auttamistyöhön. Edellytämme kokemusta sekä verkossa tehtävästä että kasvokkaisesta nuorisotyöstä, avointa ja kehittämisorientoitunutta lähestymistapaa työn tekemiseen, soveltuvaa sosiaalialan koulutusta sekä sukupuolisensitiivisen työn tuntemusta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä viestintä- ja projektiosaamisesta. Arvostamme myös osaamista seksuaalisuuteen ja murrosikään liittyvissä teemoissa.

Hakuaika päättyy 17.8.2017. Hakemukset voi toimittaa sähköpostitse milla.holmberg(at)kalliola.fi, tai postitse Milla Holmberg/Kalliolan Nuoret ry., Hämeentie 13 A, 00530 Helsinki, kuoreen merkintä ”työhakemus”.