kalliolan setlementti logo

Liiketoimintajohtaja

Kalliolan setlementti vahvistaa ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Visiomme mukaisesti rakennamme kestävää maailmaa, jossa naapuruus vahvistaa yhteistä ymmärrystä ja ihmisten keskinäistä kumppanuutta.

Kalliolassa tuotamme ainulaatuisia setlementtiratkaisuja, olemme aktiivinen verkostodynamo sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja. Meillä on noin 230 vakituista työntekijää, 300 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 20 MEUR.

Kehitämme ja laajennamme toimintaamme. Tule uuden Kalliolan tekijäksi! 

Haemme sinua

LIIKETOIMINTAJOHTAJA

Johdat uuden, tammikuussa 2018 aloittavan Kalliolan Palvelut Oy:n liiketoimintaa Kalliolan konsernin toimitusjohtajan alaisuudessa. Vastaat perustettavan yhtiön talouden ja toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä yhtiön liiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksellisuudesta. Kehität Kalliolan Palvelut Oy:n myyntiä, markkinointia ja palveluprosesseja, aikaansaat uutta kasvua ja kehität uusia, innovatiivisia palveluita. Kuulut Kalliolan konsernin johtoryhmään ja vedät Kalliolan Palvelut Oy:n johtoryhmän työskentelyä.

Edellytämme, että sinulla on

  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Vahva johtamis- ja esimiesosaaminen sekä kokemusta ja näyttöjä kannattavan liiketoiminnan johtamisesta
  • Vahva talousosaaminen sekä näyttöjä hyvästä henkilöstöjohtamisesta
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Lisäksi tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on

  • Monipuolinen sidosryhmä- ja verkosto-osaaminen
  • Innostusta ja kykyä löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä taitoa toiminnan kehittämiseen
  • Innostava, joustava ja kehittävä työote
  • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

          Kokemus sosiaali- ja terveysalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2018 tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 18.10.2017 klo 16: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5035704&sid=62LmyaVWug

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heidi Nygren p. 050 312 4373 to 12.10. klo 9–14 ja ma 16.10. klo 9–14.

Kalliolan setlementti on yhteisöllinen ja reilu, tervetuloa!

www.kalliola.fi