kalliolan setlementti logo

Toiminnanohjaaja, opintovapaan sijainen

Neuvontapiste Ne-Råon haetaan toiminnanohjaajan opintovapaan sijaista

Kalliolan setlementin kansalaistoimintayksikkö hakee matalan kynnyksen neuvontapiste Ne-Råon toiminnanohjaajan opintovapaan sijaista ajalle 1.10.2017–31.12.2017. Työsuhde jatkuu mahdollisesti 31.10.2018 asti. 

Neuvontapiste Ne-Rå (Neuvonta-Rådgivning) sijaitsee Kalliolan setlementtitalossa ja tarjoaa neuvontaa ja ohjausta sosiaalipalveluissa, etuuksissa ja asumismahdollisuuksissa. Ne-Rå toimii myös sosiaalialan korkeakouluopiskelijoiden oppimisympäristönä. Toimintaa rahoittaa STEA.

Toiminnanohjaajan ydintehtäviä ovat neuvonta ja opiskelijoiden ammatillisten opintojen tukeminen ja neuvontatyön päivittäinen organisointi. Tehtäviin kuuluu myös kansalaistoiminnallisten työmuotojen toteuttamista ja kehittämistä neuvontatyön tarpeiden näkökulmasta. Toiminnanohjaaja on mukana sekä kansalaistoimintayksikön että setlementtitalon kansalaistoiminnan työryhmissä.

Hakijalta edellytämme vähintään  sosionomi AMK tutkintoa, työkokemusta sosiaalialan neuvonta/ohjaustyöstä, palvelujärjestelmän tuntemusta, kokemusta opiskelijoiden ohjaamisesta sekä organisointikykyä. Englannin kielen suullinen taito on välttämätön ja ruotsin kielen hallinta lasketaan eduksi.

Palkka on 2 700 €/kk ( kokonaispalkka).

Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään 15.9.2017 mennessä Kalliolan kansalaistoimintayksikön johtaja Matti Rajamäelle osoitteeseen  matti.rajamaki@kalliola.fi tai Sturenkatu 11, 00510 Helsinki. Tehtävää koskevat tiedustelut osoitetaan Ne-Rån kehittämispäällikkö Leena Ruskomaalle  sähköpostitse leena.ruskomaa@kalliola.fi tai puhelimitse perjantaisin 8.9. ja 15.9. klo 13-16 p. 046 850 9283.