kalliolan setlementti logo

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ LIIKETOIMINNAN YHTIÖITTÄMISEN VALMISTELUUN

Kalliolan setlementti on vuonna 1919 perustettu kolmannen sektorin toimija. Kalliola tuottaa sosiaalialan palveluja, ylläpitää kansalaisopistoa ja järjestää kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa. Palvelut koostuvat lastensuojelusta, päihde- ja mielenterveystyöstä ja maahanmuuttajapalveluista. Kalliolalla on noin 230 vakituista työntekijää, 300 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 15 MEUR. Kalliolan työ perustuu setlementtiarvoihin, joista keskeisimpiä ovat luottamus ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä, yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistäminen sekä oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolustaminen.

Oletko kiinnostunut vetämään haastavaa ja monipuolista projektia järjestötyön muuttuvalla kentällä?

ETSIMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ LIIKETOIMINNAN YHTIÖITTÄMISEN VALMISTELUUN

Tehtäviisi kuuluu Kalliolan liiketoiminnan yhtiöittämisen suunnittelu ja valmistelu, perustettavan yhtiön liiketoimintasuunnitelman teko sekä yhtiöittämisen operatiivinen, taloudellinen ja oikeudellinen valmistelu yhdessä Kalliolan johdon kanssa.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että
– sinulla on innostusta uuden tekemiseen ja laajan kokonaisuuden eteenpäin viemiseen, mutta myös tarkkuutta vaativaan selvitystyöhön
– sinulla on kokemusta projektipäällikön tehtävistä ja hallitset liiketoiminnan yhtiöittämisprosessin osa-alueet
– hallitset hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on erinomaiset organisointi- ja yhteistyötaidot
– olet tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
– sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn järjestötyön muuttuvalla kentällä sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan haastavan, innostuneen ja uudistuvan työyhteisön.

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.3.2018 asti. Tarvittaessa tehtävää voi hoitaa myös osa-aikaisesti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 14.8.2017 tai mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen kirsi.lohtander@kalliola.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.7.2017. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Lohtander, p. 040 757 3614, kirsi.lohtander@kalliola.fi