kalliolan setlementti logo

Setlementtitalon johtaja

Kalliolan setlementti vahvistaa ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Visiomme mukaisesti rakennamme kestävää maailmaa, jossa naapuruus vahvistaa yhteistä ymmärrystä ja ihmisten keskinäistä kumppanuutta.

Kalliolassa tuotamme ainulaatuisia setlementtiratkaisuja, olemme aktiivinen verkostodynamo sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja. Meillä on noin 230 vakituista työntekijää, 300 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 20 MEUR.

Kehitämme ja laajennamme toimintaamme. Tule uuden Kalliolan tekijäksi! 

Haemme sinua

SETLEMENTTITALON JOHTAJA

Kalliolan setlementtitalon missiona on toimia naapuruuden välittäjänä. Setlementtitalon toimintamuotoja ovat aktiivinen osallisuus ja kansalaisaktivismi, kansalaisopistotoiminta, taide- ja kulttuuritoiminta, ohjaus- ja neuvontatyö sekä uudenlainen kokeileva vapaaehtois- ja kaupunkitoiminta. Toiminnan tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia ja keskinäistä vuorovaikutusta sekä nostaa uuden ajan naapuruus näkyväksi.

Setlementtitalon johtajana vastaat Kalliolan setlementtitalon talouden ja toiminnan kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Teet näkyväksi ja kehität uutta setlementtitoimintaa Kalliossa ja lähialueilla yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Vastaat talon tilojen käytön kehittämisestä ja niiden markkinoinnista. Toimit setlementtitalo-yksikön esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu myös Kalliolan setlementtitalon verkostojen rakentaminen. Eduksi katsotaan, että sinulla on edellytykset toimia tulevaisuudessa myös Kalliolan kansalaisopiston rehtorina, jolloin vastaat opiston taloudesta ja kehittämisestä.

Edellytämme, että sinulla on:

  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Kokemusta taloushallinnosta ja esimiestyöstä
  • Valmius hankkia rehtorin kelpoisuus, joka on asetuksen 986/1998 mukainen
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Lisäksi tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on

  • Monipuolinen sidosryhmä- ja verkosto-osaaminen
  • Kykyä seurata toiminnan taloudellisuutta, tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta
  • Innostusta ja kykyä uuden kehittämiseen
  • Innostava, joustava ja kehittävä työote

Eduksi katsotaan, että täytät rehtorin kelpoisuusehdot, jotka ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Myös markkinointiosaaminen ja kokemus kansalaisopistotoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2018 tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 18.10.2017 klo 16 mennessä:  https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5046875&sid=tBrzJ3RTCs

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heidi Nygren p. 050 312 4373 torstaina 12.10. klo 9–14 ja maanantaina 16.10. klo 9–14.

Kalliolan setlementti on yhteisöllinen ja reilu, tervetuloa!

www.kalliola.fi