kalliolan setlementti logo

Viestintäpäällikkö

Kalliolan setlementti vahvistaa ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Visiomme mukaisesti rakennamme kestävää maailmaa, jossa naapuruus vahvistaa yhteistä ymmärrystä ja ihmisten keskinäistä kumppanuutta.

Kalliolassa tuotamme ainulaatuisia setlementtiratkaisuja, olemme aktiivinen verkostodynamo sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja. Meillä on noin 230 vakituista työntekijää, 300 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 20 MEUR.

Kehitämme ja laajennamme toimintaamme. Tule uuden Kalliolan tekijäksi! 

Haemme sinua

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Kalliolan ulkoisen ja sisäisen viestinnän toteuttamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Hyödynnät monipuolisesti eri viestintäkanavia ja erityisesti sosiaalista mediaa. Kehität ja toteutat markkinointia ja mainontaa eri kanavissa sekä tuet Kalliolan johtoa ja muuta organisaatiota viestinnän ja markkinoinnin toteuttamisessa. Lisäksi osallistut tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyihin viestinnän näkökulmasta. Keskeinen osa tehtävää on sosiaalisen median viestinnän kehittäminen ja käytössä olevien viestintäkanavien monipuolistaminen. Olet Kalliolan konsernin johtoryhmän jäsen.

Edellytämme, että sinulla on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Kokemusta ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä
  • Kokemusta eri viestintävälineistä ja -kanavista sekä erityisesti keskeisimmistä sosiaalisen median julkaisukanavista
  • Innostusta ja näkemystä sosiaalisen median viestinnän kehittämiseen
  • Vahva markkinointiosaaminen ja kokemusta kampanjasuunnittelusta
  • Idearikkautta, luovuutta, innostusta ja oma-aloitteisuutta
  • Erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
  • Keskeisimpien taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta, eduksi katsotaan WordPress-julkaisualustan tuntemus
  • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2018 tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 18.10.2017 klo 16 mennessä: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5046876&sid=omcJB0FOoB

Toivomme että liität hakemukseen myös lyhyen (enintään 5 minuuttia) videoesittelyn itsestäsi. Esittelyvideon voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kirsi.lohtander@kalliola.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heidi Nygren p. 050 312 4373 torstaina 12.10. klo 9–14 ja maanantaina 16.10. klo 9–14.

Kalliolan setlementti on yhteisöllinen ja reilu, tervetuloa!

www.kalliola.fi