kalliolan setlementti logo

Yhteisöjohtaja

Kalliolan setlementti vahvistaa ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Visiomme mukaisesti rakennamme kestävää maailmaa, jossa naapuruus vahvistaa yhteistä ymmärrystä ja ihmisten keskinäistä kumppanuutta.

Kalliolassa tuotamme ainulaatuisia setlementtiratkaisuja, olemme aktiivinen verkostodynamo sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja. Meillä on noin 230 vakituista työntekijää, 300 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 20 MEUR.

Kehitämme ja laajennamme toimintaamme. Tule uuden Kalliolan tekijäksi! 

Haemme sinua

YHTEISÖJOHTAJA

Vastaat setlementti- ja järjestötyön kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Kehität varainhankintaa ja yritysyhteistyötä, toteutat järjestövaikuttamista ja -markkinointia sekä edistät setlementtitunnettuutta. Koordinoit uusia hankkeita ja rahoituspohjan monipuolistamista sekä kehität järjestön verkostotyötä. Kuulut Kalliolan konsernin johtoryhmään sekä vastaat setlementti- ja järjestötyön osaston hallinnollisesta ja taloudellisesta johtamisesta.

Edellytämme, että sinulla on

 • Ylempi korkeakoulututkinto
 • Kokemusta järjestötoiminnasta, taloushallinnosta sekä esimiestyöstä
 • Kokemusta järjestövaikuttamisesta ja -markkinoinnista
 • Näyttöjä onnistuneesta varainhankinnasta ja yritysyhteistyöstä
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Lisäksi tässä tehtävässä on tärkeää, että sinulla on

 • Eri rahoitusvaihtoehtojen monipuolinen tuntemus ja kokemusta hankkeiden koordinoinnista
 • Monipuolinen sidosryhmä- ja verkosto-osaaminen
 • Kykyä seurata toiminnan taloudellisuutta, tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta
 • Innostusta ja kykyä uuden kehittämiseen
 • Innostava, joustava ja kehittävä työote
 • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2018 tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi oheisesta linkistä viimeistään 18.10.2017 klo 16 mennessä:  https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5046873&sid=N8AhMecgrL

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heidi Nygren p. 050 312 4373 torstaina 12.10. klo 9–14 ja maanantaina 16.10. klo 9–14.

Kalliolan setlementti on yhteisöllinen ja reilu, tervetuloa!

www.kalliola.fi