kalliolan setlementti logo

Maksut ja alennukset

KURSSIMAKSUT

Kurssimaksujen tilinumero on FI55 5780 0720 2167 66 OP-Pohjola, maksun saaja Kalliolan kansalaisopisto. Maksuehto on 7 pv netto.

Kun ilmoittaudut kurssille, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos ilmoittaudut netissä, voit maksaa joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin välityksellä tai tulostaa ruutuun aukeavan laskun ja maksaa kurssimaksun siinä olevilla tiedoilla. Älä muuta laskun loppusummaa. Puhelimitse ilmoittautuneille lähetetään lasku.

Laskun voi myös käydä maksamassa opiston toimistossa käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Osan kursseista voi maksaa Smartum-kortilla, Tyky-Onlinella tai Smartum-, Tyky- tai Virikeseteleillä. Kulttuurin maksuvälineitä voi käyttää kulttuurin kuvataiteiden ja muotoilun, käsitöiden ja askartelun, ilmaisu-taidon, musiikin sekä liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen. Liikunnan maksuvälineitä voi käyttää liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen.
Huom! Verottajan päätöksen mukaan kulttuuriseteleillä ei voi maksaa kielikurssien opintomaksuja. Liikuntasetelit on tarkoitettu työntekijän omaan aktiiviseen liikuntaan, eivätkä käy maksuvälineiksi esim. vauvaliikuntaan, Mindfulness- tai rentoutuskursseihin. Tarkistathan opiston toimistosta seteleiden soveltuvuuden kurssimaksusi maksamiseen.

Näillä maksuvälineillä maksettaessa ei ole oikeutta alennuksiin eikä maksettuja maksuja palauteta.

Jos kurssimaksun maksaa joku muu kuin opiskelija itse (esim. työnantaja) tai opiskelija on alaikäinen, ilmoita maksajan yhteystiedot kohdassa Laskutusosoite.

Maksumuistutuksesta peritään 5 euroa.
Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia, perintää hoitaa Intrum Justitia.

ALENNUKSET

• Jos olet oikeutettu alennuksiin, ota yhteyttä opiston toimistoon ennen maksua.

• Alennus myönnetään aina kurssin normaalihinnasta.

• Alennus ei koske mahdollista materiaalimaksun osuutta.

• Alennuksia ei anneta takautuvasti eikä päällekkäisiä alennuksia myönnetä.

• Alle 30 euron hintaisista kursseista ei myönnetä alennuksia.

• Työttömille myönnetään 30 % alennus, ellei kurssin kohdalla toisin mainita. Työttömyys todistetaan paperisen maksupäätöksen, Oma asiointi -palvelun paperitulosteen tai jommankumman sähköisen version avulla. Merkintä ilmoittautumislomakkeeseen kohtaan ”työtön” ei ole riittävä, vaan ota ensin yhteys opiston toimistoon alennuksen saamiseksi.

• Cityshoppari-kortilla myönnetään 20 % alennus yhdestä kurssista kalenterivuoden aikana, ellei kurssin kohdalla toisin mainita. Kortti on esitettävä opiston toimistossa ennen kurssin alkua.

• Osan kursseista voi maksaa Smartum, TyKy- tai Virikeseteleillä, Epassilla, Tyky-On-linella sekä Smartum- ja Ticket Mind&Body -korteilla. Kulttuurin maksuvälineitä voi käyttää kulttuurin, kuvataiteiden ja muotoilun, käsitöiden ja askartelun, ilmaisutaidon, musiikin sekä liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen. Liikunnan maksuvälineitä voi käyttää liikunnan ja tanssin kurssien maksamiseen. Verottajan päätöksen mukaan kulttuuriseteleillä ei voi maksaa kielikurssien eikä tietotekniikan opintomaksuja. Liikuntasetelit on tarkoitettu työntekijän omaan aktiiviseen liikuntaan, eivätkä ne käy maksuvälineiksi esim. vauvaliikuntaan, Mindfulness- tai rentoutuskursseihin.

• Tarkistathan opiston toimistosta seteleiden soveltuvuuden kurssimaksusi maksamiseen. Näillä maksuvälineillä maksettaessa ei ole oikeutta alennuksiin eikä maksettuja maksuja palauteta.

PERUUTUSEHDOT

• Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruminen. Peruutus on tehtävä viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin aloituspäivää.

• Kurssimaksu palautetaan vain, jos kurssi ei toteudu tai jos olet perunut osallistumisen kurssille viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin aloituspäivää joko verkossa perumislomakkeella, sähköpostitse (sähköpostiperuutus kuitataan vastausviestillä), opiston toimistossa tai kirjeitse. Mikäli peruutus tehdään tämän ajankohdan jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun.

• Smartum-, Tyky- tai Virikeseteleillä, Epassilla ja Tyky-Online tai Smartum- ja Ticket Mind&Body -korteilla maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.

• Perumatta jääneen kurssin maksu on perintäkelpoinen. Perintää hoitaa Intrum Justitia. Maksumuistutuksesta peritään 5 euroa.

• Jos olet ehtinyt maksaa kurssimaksusi ja kurssi ei toteudu opistosta johtuvista syistä, ilmoita tilinumerosi opiston toimistoon.

• Yhtä peruuntunutta opetuskertaa ei korvata eikä siitä tehdä maksupalautusta.

• Opisto ei vastaa sali- tai muiden tilavuorojen peruutuksesta, jotka johtuvat opistosta riippumattomista syistä.

• Poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa toimistoon erikseen. Kurssipaikkaa ei menetä poissaolojen vuoksi.