kalliolan setlementti logo

Kalliolan Nuoret ry

Kalliolassa nuorisotyöstä vastaa vuonna 1974 rekisteröitynyt varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistys Kalliolan Nuoret ry. Kalliolan Nuorten toimintojen kautta pääkaupunkiseudun lapset ja nuoret saavat tukea sekä yksilöllisesti että vertaisryhmissä. Nuoret voivat osallistua myös avoimeen toimintaan eli harrastusryhmiin, pienimuotoisiin leireihin, työpajoihin ja tilaisuuksiin.

Yhdistyksen toimintoja ovat Helsingin Tyttöjen Talo, Espoon Tyttöjen Talo, Poikien Talo ja Espoossa sijaitseva Saunalahden Tukiasuntoyhteisö. Yhdistys tekee sosiaalista nuorisotyötä myös Kivikon kumppanuusnuorisotalolla, Itä-Pasilassa sekä Puistolassa. Toiminnat kuuluvat Kalliolan Nuorten lähiötyön piiriin. Lisäksi yhdistys toteuttaa erilaisia kehittämishankkeita, joita ovat valtakunnallinen nettipalvelu e-Talo (2013–2016) ja kunniakonflikteja ennaltaehkäisevä Sopu (2012–2015). Tarkempaa tietoa toiminnoista löydät sivun oikeassa yläkulmassa olevista linkeistä.

Kalliolan Nuoret on sosiaalisen nuorisotyön osaaja, ja kaikessa sen toteuttamissa toiminnoissa huomioidaan matalakynnyksisyys, sukupuolisensitiivisyys, yhteisöllisyys, osallisuus sekä kulttuurisensitiivisyys. Kumppanuus ja eri toimijatahojen välinen yhteistyö ovat myös yhdistyksen keskeisiä toimintatapoja.

Lue lisää Kalliolan Nuorten tukitoiminnoista täältä ja nuorille suunnatusta toiminnasta täältä.