kalliolan setlementti logo

Nuorten toiminta

Kalliolassa nuorisotyöstä vastaa varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistys Kalliolan Nuoret ry. Yhdistyksen toimintojen kautta lapset ja nuoret voivat osallistua avoimeen toimintaan eli harrastusryhmiin, pienimuotoisiin leireihin ja työpajoihin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kalliolan Nuoret pyrkii antamaan monipuolisia kokemuksia erilaisesta tekemisestä – taiteesta jalkapalloon ja erätaitoihin, jotta nuoret löytäisivät omia vahvuuksiaan ja saisivat kokemuksia erilaisista harrasteista asuinpaikasta tai perhetilanteestaan huolimatta.

Avoimeen toimintaan voi osallistua Helsingin Tyttöjen Talolla, Espoon Tyttöjen Talolla ja Poikien Talolla. Avoin toiminta kehittyy vuorovaikutuksessa nuorten kanssa, ja nuoria kannustetaan vaikuttamaan itseään ja omaa elinympäristöään koskeviin asioihin. Kalliolan Nuoret toteuttaa sosiaalista nuorisotyötä myös Itä-Pasilassa. Lähiötyössä nuoria kohdataan heidän omalla asuinalueellaan, tarjoten heille mielekästä ja omaa osallisuutta tukevaa toimintaa.

Tutustu tarkemmin Kalliolan Nuorten yksiköiden tarjoamaan nuorten toimintaan sivun oikeassa laidassa olevien linkkien kautta.

Yhdistys tarjoaa pääkaupunkiseudun nuorille myös monimuotoista ammatillista apua eri elämäntilanteisiin. Tukea saa sekä yksilöllisesti että vertaisryhmissä. Lue lisää tukitoiminnoista täältä. Lisää Kalliolan Nuorista täältä.