kalliolan setlementti logo

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta on organisoitua yleishyödyllistä toimintaa, jonka hyöty kohdentuu perhe- ja ystäväpiirin ulkopuolelle yhteiseksi hyväksi. Vapaaehtoistoiminta on parhaimmillaan palkitsevaa tekemistä kaikille osapuolille. Vapaaehtoistoiminnan tarkoitus ei ole korvata ammattilaisten työpanosta vaan täydentää sitä ja rikastuttaa esimerkiksi sellaisten ihmisten elämää jotka tarvitsevat tukea tai apua.

Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä jokainen, joka haluaa antaa hieman aikaansa. Vapaaehtoinen antaa työpanoksensa omasta vapaasta tahdostaan ja ilman palkkaa. Vapaaehtoistehtäviä on vaatimustasoltaan ja kestoltaan hyvin monenlaisia.

Tutustu Kalliolan vapaaehtoistoiminnan vaihtoehtoihin: Mukaan vapaaehtoistoimintaan

Tarjoamme vapaaehtoisillemme perehdytyksen tehtävään sekä vapaaehtoiskoordinaattoreidemme tuen. Lisäksi järjestämme koulutusta, virkistystilaisuuksia sekä toiminnanohjausta, jossa vapaaehtoiset saavat myös vertaistukea toisiltaan.

Tervetuloa mukaan!

 

Tulevat koulutukset ja tapahtumat

 

TalousTsemppari – täydennyskoulutus

Aika ja paikka: 20.4. klo 17.30–19.30 ja 10.5. klo 17.30–19.30 Kalliolan Setlementtitalossa

Takuusäätiön ja Ne-Rå-neuvontapisteen yhteistyössä toteuttama täydennyskoulutus on tarkoitettu vapaaehtoisille, jotka haluavat saada perustietoa talouden hallinnasta ja velallisen neuvonnasta. Koulutus on tarkoitettu toiminnassa jo mukana oleville tai juuri mukaan tulleille vapaaehtoisille.
Lisätietoja koulutuksesta: www.takuusaatio.fi
Ilmoittautumiset: info@ne-ra.fi

 

Kalliolan vapaaehtoisten toiminnanohjaus

Aika ja paikka: 4.5. klo 17.30 Kalliolan Setlementtitalossa

Toiminnanohjaukset ovat toiminnassa mukana olevien vapaaehtoisten tapaamisia, joissa vaihdetaan kuulumisia rennon kahvittelun merkeissä. Luvassa lisäksi vapaaehtoisen hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa!
Ilmoittautumiset 27.4. mennessä: vapaaehtoistoiminta@kalliola.fi tai p. 045 773 11368

 

Pizzailta – AVOIN TAPAHTUMA!

Aika ja paikka: 16.5. klo 17–20 Kalliolan Setlementtitalossa

Tule tuunaamaan oma pizzasi kansalaistoiminnan avoimeen illanviettoon! Syödään ja istutaan iltaa yhdessä. Voimme myös pelata lautapelejä tai keksiä yhdessä muuta kivaa ohjelmaa. Piipahda yksin tai yhdessä kaverin kanssa tai tule pidemmäksikin aikaa. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä osallistuminen sido mihinkään.

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1699384090358860/

Tervetuloa kaikki mukaan!

 

Kalliolan vapaaehtoisten virkistäytymispäivä

Aika: 6.6.17 klo 18. Paikka varmistuu myöhemmin.
Ohjelma on yllätys! Merkitse päivämäärä jo kalenteriisi, kutsu toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille tulee vielä erikseen.

 

HUOM!

Tukihenkilökoulutus – PERUUTETTU! SIIRTYY SYKSYYN 2017