kallliola_kehumylly_kaupungit

100 Tarinaa: Kehumyllyssä Kaupungit

Kalliolan Setlementti täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Nyt on aika siirtyä 100 tarinan seuraavaan vaiheeseen – on aika kehua ja kiittää. Tämä tarina on 56/100. Varoituksen sana: seuraavat 20 tarinaa sisältävät kehusijoittelua.

”Kehumyllyyn olen täysin omavaltaisesti valinnut kehunkohteiksi niitä tahoja, joita on juuri tällä hetkellä sattunut kehuttamaan. Nämä tahot eivät ole missään tapauksessa ne ainoat 20, joita haluan kehua, ne eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, eivätkä ne ole myöskään millään muotoa täydellisiä tapauksia. Nämä 20 kehuttavaa ovat kuitenkin harkittuja ja pohdittuja. Ja juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua juuri nyt pimeimpään vuodenaikaan.

Kehutaan siis heitä, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöä, yhteisöä – tai hanketta tai yritystä. Sellaisia tahoja, jotka ovat ehkä esikuvia, tärkeitä meille tai muille. Tahoja, joista puhumme Kalliolassa. On syytä myös kehua niitä, joita ei ehkä tarpeeksi kehuta – joskus jopa päinvastoin. Eli niitä arvostellaan tai haukutaan – syystä tai toisesta”, Nygren toteaa.

Mutta nyt kehutaan!

Kaikkien teidän – Kehumylly -sarjan 20 kehuttavan – tekemisissä loistaa samasuuntaista arvopohjaa kuin meilläkin Kalliolassa on. Meidän arvomme Kalliolassa ovat: Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Te olette meidän mielestämme luottajia, puolustajia ja edistäjiä.

100 TARINAA, KEHUMYLLY – KAUPUNGIT HELSINKI, ESPOO JA SALO

Ensimmäisenä vuorossa ovat kolme kovaa kaupunkia, Kalliolan suosikit: Helsinki, Espoo ja Salo. Te luotatte meihin ja edistätte meidän toimintaamme.

Perustelut:

Helsinki eli Stadi, meidän kotikaupunkimme. Hauska kaupunki, josta kaikki lähti liikkeelle jo 100 vuotta sitten. Helsinki on aina valmis edistämään meidän asiaamme – vaikeissakin vaiheissa.

Espoo, innovaatiokaupunki, jonka kanssa yhteistyö on hedelmällistä ja helppoa. Paikkakunta, jossa meidät otetaan vakavasti ja meihin luotetaan.

Salo, joustava kaupunki, jossa ollaan valmiita kokeilemaan ja etsimään yhteisesti parhaita ratkaisuja. Suuren sielun ja sydämen kaupunki, joka on tasavertainen kumppani meille.

Me arvostamme teitä ja teidän tekemäänne työtä.

Olette ihan mahtavia! Kiitos ja kumarrus – onneksi olette!”

Kalliola 🧡 Stadi

Kalliola 🧡 Espoo

Kalliola 🧡 Salo