Maailmanparantajat

100 Tarinaa: Kehumyllyssä maailman parantajat

”Kehumyllyn viimeisessä kehuvuorossa olette te kaikki:

Ei itsekkäät ihmiset – te kaikki, jotka parannatte maailmaa

Ilmastonmuutos, köyhyys, eriarvoisuus, eläinten oikeudet, asunnottomuus, koulukiusaaminen, ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus, maailman rauha… Te kaikki, jotka panette itsenne likoon paremman maailman puolesta.

Maailman parantajina te teette töitä oikeudenmukaisemman ja paremman elämän ja maailman eteen. Teidän panoksenne hyvien asioiden eteenpäin viemisessä on korvaamaton. Te teette näkyväksi sen, kuinka yksikin ihminen voi tehdä paljon. Moni teistä ottaa sen ensimmäisen askeleen. Ja koska, se ensimmäinen askel on se tärkein – ja usein myös vaikein, teidän merkityksenne maailman hyvinvoinnille on suuri.

Maailman parantajat edistävät yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustavat oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luottavat ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Maailman parantajat levittävät rakkauden kestävää voimaa ympärilleen.

Te olette meidän mielestämme luottajia, puolustajia ja edistäjiä.

Ja joukossa on voimaa. Eli kiitos kuuluu kaikille niille yhdistyksille, järjestöille, yhteisöille, vapaille ryhmille, säätiöille ja muille pumpuille, jotka tekevät hienoa työtä hyvän eteen. Jotta maailma olisi parempi, oikeudenmukaisempi ja tasa-arvoisempi. Jotta ihmisillä olisi hyvä elämä, luonto saisi voida hyvin ja jotta maapallo olisi yksinkertaisesti hyvä paikka elää ja rakastaa.

Me arvostamme teitä ja teidän tekemäänne työtä.

Olette ihan mahtavia!

Kiitos ja kumarrus – onneksi olette!

Kalliola <3 maailman parantajat

Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Tämä Kehumylly -sarja on osa 100 tarinaa. Julkaisemme tässä sarjassa kehuja sellaisille tahoille, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöille, yhteisöille – tai hankkeille ja yrityksille. Juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua nyt pimeimpään vuodenaikaan. Tämä tarina on 75/100.