Marja-Liisa Manka

100 Tarinaa: Kehumyllyssä Marja-Liisa Manka

”Tämän päivän kehun kohteena on:

Marja-Liisa Manka – työhyvinvoinnin sanansaattaja

Perustelut:

Marja-Liisa Manka elää kuten opettaa, ja se oppi onkin haettu kantapään kautta. Nyt Manka jakaa viisauttaan sitä janoaville. Mankan viesti työhyvinvoinnin lisäämiseksi on ”Onnistumisen eväät löytyvät niin johtamisesta, toimintatavoista, ilmapiiristä ja työstä kuin työntekijästä itsestänsä ja hänen asenteistansa.”

Marja-Liisa, olet rohkea ja periksiantamaton työelämän asiantuntija. Luot toivoa ja uskoa työelämän suurten muutosten keskellä. Kun puhut ilosta ja riemusta työhön kuuluvana oikeutena, olet oikeilla jäljillä. Tiedät mistä puhut. Osaat olla vakavan asian äärellä myös hauska. Se on tärkeää, koska ilo lisää iloa.

Me arvostamme sinua ja sinun tekemääsi työtä.

Olet ihan mahtava!

Kiitos ja kumarrus – onneksi olet!”

Kalliola <3 Marja-Liisa Manka

Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Tämä Kehumylly -sarja on osa 100 tarinaa. Julkaisemme tässä sarjassa kehuja sellaisille tahoille, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöille, yhteisöille – tai hankkeille ja yrityksille. Juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua nyt pimeimpään vuodenaikaan. Tämä tarina on 64/100.