Naisten Pankki

100 Tarinaa: Kehumyllyssä Naisten Pankki

”Tämän päivän kehun kohteena on:

Naisten pankki – kehitysmaiden hyvinvoinnin edistäjä

Perustelut:

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Se on vapaaehtoisyhteisö, jonka hankkeita hallinnoi Kirkon Ulkomaanapu. Naisten osallisuus yhteiskunnassa poistaa köyhyyttä ja huono-osaisuutta. Osallisen naisen lapset käyvät koulua ja ovat terveempiä kuin ulkopuolelle jäävän.

Naisten Pankki on jalostunut tapa lisätä kehitysmaiden hyvinvointia. Naisten Pankki on suomalainen innovaatio. Hieno sellainen.

Maailma tarvitsee Naisten Pankkia. Kehitysmaiden naiset tarvitsevat Naisten Pankkia. Naisten Pankki tarvitsee meitä kaikkia.

Me arvostamme teitä ja teidän tekemäänne työtä.

Olette ihan mahtavia!

Kiitos ja kumarrus – onneksi olette!”

Kalliola <3 Naisten Pankki

Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Tämä Kehumylly -sarja on osa 100 tarinaa. Julkaisemme tässä sarjassa kehuja sellaisille tahoille, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöille, yhteisöille – tai hankkeille ja yrityksille. Juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua nyt pimeimpään vuodenaikaan. Tämä tarina on 63/100.