Supercellin jätkät

100 Tarinaa: Kehumyllyssä Supercellin jätkät

”Miestenpäivän kunniaksi tämän päivän kehun kohteeksi valikoituivat: 

Supercellin jätkät – Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja

Perustelut:

Supercellin kovat jätkät eli Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja eivät ole ahneita ja eivät halua vain mammonaa itselleen. He ovat luoneet jotain ainutlaatuista ja poikkeuksellista; pelialan yrityksen, joka tuottaa huomattavaa tulosta ja, joka tarjoaa monelle mielenkiintoisia töitä. Lisäksi te olette halunneet myös pelastaa maailmaa – tai vähintäänkin nuoria ihmisiä.

Te olette halunneet antaa omistanne niille, jotka tarvitsevat ja jotta heitä autettaisiin niin ettei ulkopuolisuus heitä veisi mennessään. Te Supercellin jätkät olette modernin Suomen robinhoodeja.

Me arvostamme teitä ja teidän tekemäänne työtä.

Olette ihan mahtavia!

Kiitos ja kumarrus – onneksi olette!”

Kalliola <3 Supercellin jätkät

Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Tämä Kehumylly -sarja on osa 100 tarinaa. Julkaisemme tässä sarjassa kehuja sellaisille tahoille, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöille, yhteisöille – tai hankkeille ja yrityksille. Juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua nyt pimeimpään vuodenaikaan. Tämä tarina on 68/100.