Varhaiskasvattajat

100 Tarinaa: Kehumyllyssä Varhaiskasvattajat

”Tämän päivän kehun kohteena on:

Varhaiskasvattajat – päiväkotien työntekijät

Perustelut:

Varhaiskasvattajat hoitavat ja huolehtivat lapsistamme. He tukevat ja auttavat, opettavat ja ohjaavat, kasvattavat ja kiinnittävät lapset osaksi yhteisöä ja yhteiskuntaa. Varhaiskasvattajat, jotka tekevät tärkeää työtä lastemme kanssa vanhempien ollessa töissä, opiskelemassa tai suorittamassa muita tehtäviä.

Te teette työtänne suurella sydämellä, valtavalla vastuulla ja pienellä palkalla. Te olette osa suomalaista yhteiskuntajärjestelmää, joka lisää naisten tasa-arvoa ja edistää lasten yhdenvertaisuutta. Te tasoitatte tietä kohti koulua ja annatte eväitä elämään.

Me arvostamme teitä ja teidän tekemäänne työtä.

Olette ihan mahtavia!

Kiitos ja kumarrus – onneksi olette!”

Kalliola <3 varhaiskasvattajat

Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Tämä Kehumylly -sarja on osa 100 tarinaa. Julkaisemme tässä sarjassa kehuja sellaisille tahoille, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöille, yhteisöille – tai hankkeille ja yrityksille. Juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua nyt pimeimpään vuodenaikaan. Tämä tarina on 72/100.