Kierrätyskeskus

100 Tarinaa: Kehumyllyssä pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

”Tämän päivän kehun kohteena on:

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus – kestävän kehityksen pioneeri

Perustelut:

Yli 30 vuotta sitten oli idea ja unelma. Ja muutamia ympäristöaktiiveja. Tänään pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus tekee hienoa työtä, jolla pyritään vähentämään luonnonvarojen kulutusta, kasvattamaan ihmisten ympäristötietoisuutta ja lisäämään osallistumisen mahdollisuuksia. Olette kestävän kehityksen pioneeri, joka teki ideasta ja unelmasta totta.

Juuri niin kuin itse asian ilmaisette: ”Katsokaa vaan, vielä jonain päivänä kestävä elämäntapa on arkea meillä ja muualla. Koska se on järkevää, koska se on inspiroivaa ja koska se on oikein. Ja jokainen, joka on ja haluaa olla enemmän, on Kierrätyskeskuksessa kunniavieras. Kas niin se hyvä kiertää.” Voiko tätä tämän paremmin sanoa. Ei voi.

Ja mikä parasta, te ideoitte ja unelmoitte edelleen. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, jatkakaa. Teillä on takana loistava menneisyys – ja edessä loistava tulevaisuus!

Me arvostamme teitä ja teidän tekemäänne työtä.

Olette ihan mahtava!

Kiitos ja kumarrus – onneksi olette!”

Kalliola <3 Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Kalliolan Setlementin toiminnanjohtaja Heidi Nygren kirjoittaa #seuraavat100 -juhlavuoden aikana 100 tarinaa ihmisistä, elämästä ja yhteiskunnasta. Tämä Kehumylly -sarja on osa 100 tarinaa. Julkaisemme tässä sarjassa kehuja sellaisille tahoille, joita aidosti ja oikeasti on hyvä kehua. Yksilöille, yhteisöille – tai hankkeille ja yrityksille. Juuri heitä me Kalliolassa haluamme kehua nyt pimeimpään vuodenaikaan. Tämä tarina on 74/100.