Etsimme innovatiivista ja osaavaa neuvonta- ja ohjaustyön koordinaattoria

Koordinaattorina vastaat Kalliolan Setlementti ry:n neuvonta- ja ohjaustyöstä sekä uuden jalkautuvan neuvonta- ja ohjaustyön mallin kehittämisestä, koordinoinnista ja toteutuksesta. Neuvontapiste Ne-Rån toimintaa uudistetaan vahvasti. Uuden mallin konseptointi, kehittäminen ja kokeileminen ovat neuvonta- ja ohjaustyön koordinaattorina yksi keskeisimmistä tehtävistäsi. Vastaat Neuvontapiste Ne-Rå:n toiminnan kehittämisestä ja koordinaatiosta sekä osallistut asiakastyön toteutukseen.

Tehtäviisi kuuluu

 • Neuvonta- ja ohjaustyön uuden, jalkautuvan toimintamallin kehittämisestä, koordinoinnista ja toteutuksesta vastaaminen sekä hakemuksen valmisteluun osallistuminen
 • Neuvontapiste Ne-Rå:n toiminnan kehittämisestä ja koordinaatiosta vastaaminen
 • Neuvonnan ja ohjauksen asiakastyön toteutukseen osallistuminen
 • Verkostotyö ja uusien verkostojen luominen
 • Neuvonta- ja ohjaustoiminnan viestinnästä vastaaminen.

Edellytämme, että sinulla on

 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Kokemus järjestötoiminnasta sekä neuvonta- ja ohjaustyöstä
 • Sosiaalialan vahva tuntemus
 • Innostusta ja kykyä uuden kehittämiseen sekä joustava ja kehittävä työote
 • Erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja verkostotyötaidot
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Lisäksi toivomme, että sinulla on osaamista ja kokemusta valmentavan työotteen käytöstä sekä asiakaspalvelutyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on sidottu STEA-rahoitukseen.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi otsikolla ”Koordinaattori” osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi viimeistään 15.5.2018 klo 16. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kallion setlementtitalon johtaja Anneliina Wevelsiep, 050 590 0180.


Kalliolan Setlementti

Kalliolan Setlementti ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava monialayhdistys, joka rakentaa kestävää yhteiskuntaa yhteisöjen ja ihmisten keskinäisten kumppanuuksien avulla. Kalliolan Setlementti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, jolla on vahva arvopohja. Kalliolassa edistetään yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustetaan oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotetaan ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Kalliolan Setlementin konserni koostuu setlementti- ja järjestötyöhön keskittyneestä Kalliolan Setlementti ry:stä sekä sen omistamasta Kalliola oy:sta, joka toimii yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaan. Kalliola oy:ssä tuotetaan sosiaali- ja terveyspalveluita sekä työllisyys-, kotoutumis- ja senioripalveluita.

 Kalliolan Setlementissä on noin 180 vakituista työntekijää, 200 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 18 MEER.

www.kalliola.fi