Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme viestinnän harjoittelijaa

Kalliola on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.

Etsimme viestinnän harjoittelijaa syksyksi 2019

Harjoittelijana luot sisältöjä Kalliolan some-kanaviin, nettisivuille, intraan sekä esimerkiksi uutiskirjeisiin. Tuet työlläsi sekä sisäistä että ulkoista viestintää. Lisäksi autat tapahtumakoordinoinnissa ja hallintotiimin työtehtävissä.

Tarjoamme mahdollisuutta saada laajasti kokemusta viestinnän eri tehtävistä ja olemme miettineet jo pari sisältökokonaisuutta, joissa toivomme sinun harjoittelijana ottavan vahvan roolin. Harjoittelun lopulliset painopisteet voidaan miettiä valitun henkilön kanssa vahvuuksien mukaan.

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Voit opiskella joko ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Tyyppinä olet toimeen tarttuva ja avoin persoona, joka osaa työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Erinomainen kirjoitustaito on välttämätön osa vahvuuksiasi ja lisäksi arvostamme erityisesti sitä, jos sinulla on kokemusta videoiden tekemisestä – joko työn tai harrastuksen merkeissä.

Harjoittelun kesto on noin 4–5 kuukautta, ja se ajoittuu elo–joulukuun välille. Tarkempi ajankohta voidaan sopia yhdessä.

Mitä Kalliola voi tarjota sinulle?

  • Harjoittelu antaa hyvän kokonaiskuvan ja läpileikkauksen siitä, millaista viestintätyö on järjestö- ja yrityskentällä. Olemme mielenkiintoinen ja kehittyvä yhteiskunnallinen yritys!
  • Pääset työyhteisöön, jossa arvostetaan erilaisuutta ja edistetään yhdenvertaisuutta.
  • Haluamme kuulla tuoreita ideoitasi, joita sinulla on mahdollisuus myös päästä toteuttamaan!
  • Et ole Kalliolassa harjoittelija, vaan kollega, joka voi löytää meillä palan omaa ammatti-identiteettiään harjoittelun kautta! Saat ammattilaisiltamme sen opin ja tuen, mitä tarvitset.

Hakeminen: Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi pe 31.5. mennessä viestintäpäällikkö Terhi Leiniölle, terhi.leinio@kalliola.fi.

Kerro hakemuksessasi, miksi Kalliola kiinnostaa sinua, mitkä ovat vahvuutesi ja millaisia viestinnän töitä olet mahdollisesti ehtinyt jo tehdä. Haastattelut pidetään kesäkuun aikana, ennen juhannusta.

Palkka: Harjoittelusta maksetaan korvausta. Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulla on yliopiston tai muun tahon myöntämä tuki harjoittelua varten.

Seuraa meitä somessa jo nyt:

Facebook  Twitter  Linkedin