Kalliola piirroskuva

Hei me tarvitaan yhteisöjohtaja – tule tekijäksi Kalliolaan!

Kuka tekee työtä rakkaudesta hyvään elämään? No me teemme!

Haemme Kalliolaan YHTEISÖJOHTAJAA, joka vastaa setlementti- ja järjestötyön kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Etsimme jämäkkää ammattilaista, joka kehittää, koordinoi ja toteuttaa varainhankintaa. Lisäksi sinulla on kokemusta järjestövaikuttamisesta ja yritysyhteistyöstä. Sinä tiedät miten hankkeita johdetaan ja miten hyville ideoille kaivetaan rahoitus. Toisella kädellä hoidat järjestötyön hallinnollisen ja taloudellisen johtamisen.

Yhteisöjohtaja kuuluu Kalliolan johtoryhmään ja toimii toiminnanjohtajan alaisuudessa. Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, kokemus järjestötoiminnasta, taloushallinnosta sekä esimiestyöstä. Painotamme myös kokemusta järjestövaikuttamisesta ja -markkinoinnista ja näyttöjä onnistuneesta varainhankinnasta sekä yritysyhteistyöstä. Luontevat ja supliikit vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat ehdotonta plussaa. Tarvittaessa lapion pitää istua omaan käteen.

Tarjoamme työtä organisaatiossa, jossa on juuri valmistuneen kasvustrategian ansiosta iso vaihde silmässä. Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä. Hyppää kyytiin ja käännä uusi sivu!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV:n kera 16.9. mennessä: rekrytointi@kalliola.fi

Jos haluat kysyä tehtävästä lisää, soita toiminnanjohtaja Heidi Nygrenille (p. 050 312 4373):

ma 31.8 klo 12-13 tai klo 17-18

pe 4.9 klo 15-17

Kalliola – Rakkaudesta hyvään elämään.

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Kalliola on hyvän tekijä, joka rakentaa yhdenvertaista yhteiskuntaa. Tarjoamme toimintaa ja palveluita yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi.  Yli sata vuotta toiminut Kalliola on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Konserni koostuu Kalliolan Setlementti ry:stä ja sen omistamasta Kalliola oy:stä. Kalliolassa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 13 miljoonaa euroa.