Hei, seniori! Tee sinunkaupat tietokoneen kanssa

Senioreiden tietotupatoiminnan tavoitteena on ehkäistä ikäihmisten syrjäytymistä tietoyhteiskunnasta sekä tietoteknisten valmiuksien kehittäminen. Toimintamuotona ovat vertaistukeen perustuvat atk-koulutukset, joissa jo hieman edistyneempi koneen käyttäjä toimii vapaaehtoisena vertaiskouluttajana. Mukana on 20 vapaaehtoista koulutettua vertaiskouluttaja.

 

Vertaisohjaajat antavat atk-opastusta

 

Senioreiden Tietotuvissa on mahdollisuus harjoitella itsenäisesti tietokoneen käyttöä sekä oppia uusia asioita vertaiskouluttajan avulla. Tietotuvissa on aina paikalla on aina tuutori-vertaiskouluttajia. Harjoittelu on maksutonta, eikä ilmoittautumista tarvita. Mukaan voi ottaa myös oman kannettavan tietokoneen.

 

Katso kaikki Senioreiden Tietotuvat täältä.

 

Tietotekniikan ABC -kurssi Asukastalo Kylämajalla

 

Espoossa sijaitsevassa Asukastalo Kylämajassa on atk-luokka, jossa tarjotaan opastusta tietotekniikkaan. Seuraavat syyskuun kerrat ovat perjantait 16.9. ja 30.9. klo 13–15. Tulevat ajat löytyvät kuukausittain ilmestyvästä Haloo Kylämaja -uutiskirjeestä, joka löytyy www.kylamaja.fi.

 

Tämän lisäksi tutor-vertaiskouluttaja pitää Tietotekniikan ABC -kurssin. Se järjestetään torstaisin 15.9., 6.10., 13.10., 17.11. ja 24.11. klo 18–20. Kuhunkin kertaan mahtuu 5 opiskelijaa ja jokaiselle kerralle pitää ilmoittautua sähköpostilla itluokka@gmail.com tai vertaiskouluttajalle atk-luokassa perjantaina.