Kallio Block Partyillä 5.8. Setlementtitalolla sana- ja graffititaidetta

Yhteisöllinen kaupunkifestivaali Kallio Block Party 2017 vaihtaa jälleen liikenneruuhkat musiikkiin, tanssiin ja kesäiseen juhlatunnelmaan. Tällä kertaa Sturenkadun ympäristössä järjestettävä maksuton kaupunkifestivaali tarjoaa ohjelmaa yli kymmeneltä lavalta.

Myös Setlementtitalo on mukana partyillä. Talon autotalli on avattu tapahtumakäyttöön ja lisäksi jatkossa tallissa nähdään erilaisia katutaiteen näyttelyitä.

Sanataiteeseen keskittyvä URBAN BLAA BLAA -lava sähköistyy painavista lauseista, kepeistä heitoista ja kalliolaisesta kaupunkikulttuurista. Kalliolan setlementtitalon autotalliin nousevalla sisälavalla koetaan muun muassa stand up -komiikkaa, lavarunoutta ja paikallistarinoita. Samalla juhlitaan tallin avautumista katutaiteen galleriana, jonka ensimmäisessä näyttelyssä nautitaan graffititaiteen eri muodoista. Mutterigalleriassa on esillä Terhi Ekebomin näyttely Pöllömaa. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

OHJELMA:

14.30–14.45 Tervetuloa
14.45–15.30 Tarinoita Kalliosta
15.30–17.00 Stand up -klubi: Juontajana Saana Peltola, feat. Helena Pöllänen, Inka Valima, Albert Kajava + muita
17.00–18.00 Elokuvamonologikaraoke, juontajana Timo Jetro Metsäpeura
18.00–20.00 Helsinki Poetry Connection: KBP OPEN MIC

Ohjelma täydentyy heinäkuun aikana. Autotallin löydät osoitteesta Kirstinkatu 14. Myös setlementtitalon aula on käytössä ja toimii Block Partyillä vapaaehtoisten levähdys- ja muonituspaikkana.

Katujen hiljentyessä juhlat jatkuvat virallisilla jatkoilla Kulttuuritalolla. Luvassa on elektronisen musiikin ja yli 2000 tanssijan bileet neljällä eri lavalla. Ethän siis jää ilman jatkolippua! 

#KBP2017 

Kallio Block Party 2017 – päivätapahtuma: http://bit.ly/2so4ebV
Kallio Block Party 2017 -jatkot: http://bit.ly/2u2LSuc 

(Kuvan graffiti on Emilio Mäkipään)