Kalliola vahvistuu uusilla johtajilla

Kalliolan setlementti avasi hallintomallin ja organisaatiorakenteen uudistuksen yhteydessä täytettäväksi neljä uutta tehtävää, jotka ovat liiketoimintajohtaja, yhteisöjohtaja, setlementtitalon johtaja ja viestintäpäällikkö. Valintapäätöksiä tehtiin hallituksen kokouksessa 30.11.

Kalliolan setlementin yhteisöjohtajaksi valittiin fil. toht. Antti Karjalainen. Karjalainen toimii tällä hetkellä Kotkan kulttuurijohtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt The British Councilin Director Partnershipinä ja Tiederahoituksen toimitusjohtajana. Karjalainen aloittaa tehtävässä 8.1.2018.

Kalliolan setlementin setlementtitalon johtajaksi valittiin YTM Anneliina Wevelsiep. Hän toimii tällä hetkellä Kansan Sivistystyön Liiton (KSL ry) pääsihteerinä. Tätä ennen Wevelsiep on työskennellyt Kansan Sivistystyön Liiton (KSL ry) koulutuspäällikkönä. Wevelsiep aloittaa tehtävässä 1.2.2018.

Kalliolan setlementin viestintäpäälliköksi valittiin FM Anna Kotaviita. Kotaviita työskentelee tällä hetkellä Union of the Baltic Citiesin (UBC) viestintäpäällikkönä. Tätä ennen hän on työskennellyt Hämeen rykmentin tiedottajana ja Cultura-säätiön tiedottajana. Kotaviita aloittaa tehtävässä 2.1.2018.

Kalliola Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävän rekrytointiprosessia jatketaan.

– Toivotamme uudet johtajat innolla tervetulleiksi Kalliolaan. Hyviä hakijoita oli paljon ja nyt tehtävissä aloittavat pääsevät toteuttamaan Kalliolan strategiaa – Tulevaisuuden Kalliola 2021, yhdessä Kalliolan osaavan porukan kanssa, toteaa toiminnanjohtaja Heidi Nygren.