kalliola-konserni

Kalliolan kesäkoti

Kalliolan kesäkodin kausi vuonna 2019

Rauhaa, saunaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Kalliolan kesäkoti sijaitsee metro- ja bussimatkan päässä Helsingin keskustasta. Upealla merenrantatontilla sijaitseva kesäkoti koostuu mökkirakennuksesta sekä erillisestä rantasaunasta, ja se tarjoaa mahdollisuuden mökkitunnelmaan kaupungissa. Kesäkodilla voi grillata, viettää aikaa, pelata tai vaikkapa käydä soutelemassa. Merenrantasaunalla saa mahtavat löylyt, jotka kruunaa pulahdus mereen. Kesäkoti on mainio paikka ryhmien päiväretkille, kesäkokouksille ja saunailloille. Mökkitupaa ja saunaa voi varata yhdessä tai erikseen. Yöpymiseen kesäkodilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta. Tervetuloa viettämään päivää Laajasaloon!

kesakoti_laituri

YLEINEN SAUNAVUORO

Lauantaisaunat ajalla  11.5- 28.9.2019 joka lauantai (naiset klo 14.00-17.30, kaikille sopiva sauna 17.30-18.30, miehet klo 18.30–20) ja muut varaukset ajalla ajalla 12.5.- 31.10.2019. (kevät ja syksy säävarauksella). Saunojat tarvitsevat oman laudeliinan ja pyyhkeen.

Hinta on 8,5 € kerta ja 110 € kausimaksu, saunamaksut maksetaan käteisellä.

SAUNAN YKSITYISVARAUKSET Rantasaunaa voi varata yksityiskäyttöön ma–pe klo 9–22 sekä lauantaisin yleisen saunavuoron jälkeen klo 20-24. Hinta tällöin 135 euroa/neljä ensimmäistä tuntia ja seuraavat tunnit 20 euroa/tunti.  Saunan vuokrahintaan kuuluvat polttopuut ja pesuvesi. Pesuvesi tuodaan paikalle säiliöautolla kerran viikossa. Pyydämmekin saunojia huomioimaan tämän veden kulutuksessa, jotta vettä riittää säiliöstä myös seuraaville saunojille. Yksityisvarauksissa sauna lämmitetään itse. Saunalla ei ole jääkaappia ja juomavesi on tuotava paikalle itse, sillä saunalle tuleva vesi ei ole juomakelpoista. Sauna siistitään käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Kesäkodin tontilla on kaksi puuceetä.

MÖKKITUPA
Kalliolan kesäkodin mökkitupa tarjoaa mahdollisuuden ryhmien kokoontumisille, grillaukselle ja mukavalle ajan vietolle. Tuvasta löytyy jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Sisällä on kaksi pirttipöytäkalustoa, kaksi kolmen hengen sohvaa, muutama rottinkinojatuoli sekä jakkaraistuimia. Pihalla on grilli.  Mökkiin ei tule juoksevaa vettä ja juomavesi on tuotava paikalle itse. Tontilla on kaksi puuceetä.

Mökkituvan vuokra on 10 €/tunti voittoa tavoittelemattomilta ja yksityishenkilöiltä. Mökkitupa siistitään käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa.

HINNAT

Mökkitupa 10 €/tunti voittoa tavoittelemattomille ja yksityishenkilöille. Vuokraamme tilaa mielellämme myös yrityksille, tällöin hinnat ovat alkaen 15€/tunti, kysy tarjousta. 

Saunavaraus Saunavarausten hinta on 135 euroa/neljä ensimmäistä tuntia ja seuraavat tunnit 20 euroa/tunti. Syys-lokakuussa annamme 30% alennuksen hyvin sujuneen kesäkauden kunniaksi.

Yleinen saunavuoro 8,5 €/kerta, 110 €/kausimaksu (kausimaksu oikeuttaa koko kauden ajan yleisen saunavuoron käyttöön lauantaisin).

Peruutusmaksut Kaksi viikkoa ennen varauksen alkua peruutetusta varauksesta ei peritä maksua. Tätä myöhemmin peruutetusta vuorosta peritään 50 %:n maksu. Alle kaksi vuorokautta etukäteen peruutetusta varauksesta peritään täysi hinta.

Siivousmaksu 150 € (peritään, mikäli tiloja ei ole siistitty käytön jälkeen)

VARAUKSET kesakoti@kalliola.fi, p. 050 411 1803 alkaen 1.4.2019

Kesäkotia ja saunaa voi varata klo 9–22 välisenä aikana. Yksityisvarauksissa sauna lämmitetään itse. Yleisen saunavuoron aikaan sauna on valmiiksi lämmitetty.

Kesäkoti laituri

Kesäkodin vuokraan kuuluu grillin käyttö (kaasu).  Kesäkodilla on käytössä PuuCee. Saunalla ei ole grillausmahdollisuutta. Saunalle letkusta tuleva vesi ei ole juomakelpoista, joten varaathan mukaan juomavettä. Saunan vesi tuodaan kuljetusautolla paikalle, huomioithan tämän vettä käyttäessäsi.

TULO-OHJEET
Kalliolan kesäkodin osoite on Mankelipolku 8, 00840 Helsinki.
Bussi 89 Hertoniemen metroasemalta. Pysäkki: Reposalmentie. Pysäkiltä on noin 1 km kävelyä Kesäkodille. Laajasalon ala-asteen edestä lähtee Holmanmoision polku, joka johtaa Mankelipolun alkuun. Paikalle pääsee myös omalla autolla. Autolla ajetaan Holmanmoision polkua Laajasalon ala-asteen parkkipaikalta aina Kesäkodin pihalle saakka. Saunalle tultaessa polkua kannattaa mennä rantasaunalle saakka, eikä poiketa vasemmalle kesäkodin tuvan pihalle.

SIIVOUS
Tilat jätetään lähtiessä samaan kuntoon kuin ne olivat tullessa. Ohjeet siistimiseen löytyvät niin tuvalta kuin saunaltakin. Siivoamatta jätetyistä tiloista peritään 150 euron siivousmaksu.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Mökkitupa on jaettu kahteen tilaan, joista toisessa asuu Kesäkodin talonmiespariskunta. Kyseiseen tilaan on oma sisäänkäynti, mutta  pihan läpi saattaa olla läpikulkua yleisen tilan varausten aikana.