kalliola-konserni

Kalliolan kesäkoti

Kalliolan kesäkodin kausi vuonna 2020

Rauhaa, saunaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Kalliolan kesäkoti sijaitsee metro- ja bussimatkan päässä Helsingin keskustasta. Upealla merenrantatontilla sijaitseva kesäkoti koostuu mökkirakennuksesta sekä erillisestä rantasaunasta, ja se tarjoaa mahdollisuuden mökkitunnelmaan kaupungissa. Kesäkodilla voi grillata, viettää aikaa, pelata tai vaikkapa käydä soutelemassa. Merenrantasaunalla saa mahtavat löylyt, jotka kruunaa pulahdus mereen. Kesäkoti on mainio paikka ryhmien päiväretkille, kesäkokouksille ja saunailloille. Mökkitupaa ja saunaa voi varata yhdessä tai erikseen. Myös yöpyminen on mahdollista. Tervetuloa viettämään päivää Laajasaloon!

kesakoti_laituri

YLEINEN SAUNAVUORO

Lauantaisaunat ajalla  16.5- 26.9.2019 joka lauantai (naiset klo 12.00-15.30, kaikille sopiva sauna 15.30-16.30, miehet klo 16.30–18) ja muut varaukset ajalla ajalla 15.4.- 31.10.2019. (kevät ja syksy säävarauksella). Saunojat tarvitsevat oman laudeliinan ja pyyhkeen. Omat virvokkeet ovat sallittuja muovipulloissa ja tölkeissä. Lasipulloja ei saunalle saa tuoda. Yleensä saunavuorolla on myös myytävänä limsaa ja vettä.

Hinta on 8,5 € kerta ja 110 € kausimaksu, saunamaksut maksetaan käteisellä.

SAUNAN YKSITYISVARAUKSET Rantasaunaa voi varata yksityiskäyttöön ma–pe klo 9–22 sekä lauantaisin yleisen saunavuoron jälkeen klo 18-24. Hinta tällöin 135 euroa/neljä ensimmäistä tuntia ja seuraavat tunnit 20 euroa/tunti.  Saunan vuokrahintaan kuuluvat polttopuut ja pesuvesi. Pesuvesi tuodaan paikalle säiliöautolla kerran viikossa. Pyydämmekin saunojia huomioimaan tämän veden kulutuksessa, jotta vettä riittää säiliöstä myös seuraaville saunojille. Yksityisvarauksissa sauna lämmitetään itse. Saunalla ei ole jääkaappia ja juomavesi on tuotava paikalle itse, sillä saunalle tuleva vesi ei ole juomakelpoista. Sauna siistitään käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Kesäkodin tontilla on kaksi puuceetä.

MÖKKITUPA
Kalliolan kesäkodin mökkitupa tarjoaa mahdollisuuden ryhmien kokoontumisille, grillaukselle ja mukavalle ajan vietolle. Tuvasta löytyy jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Sisällä on kaksi pirttipöytäkalustoa, kaksi kolmen hengen sohvaa, muutama rottinkinojatuoli sekä jakkaraistuimia. Pihalla on grilli.  Mökkiin ei tule juoksevaa vettä ja juomavesi on tuotava paikalle itse. Tontilla on kaksi puuceetä.

Mökkituvan vuokra on 10 €/tunti voittoa tavoittelemattomilta ja yksityishenkilöiltä. Mökkitupa siistitään käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa.

MAJOITTUMINEN
Kalliolan kesäkodilla majoittuminen onnistuu mukavasti kerrossängyissä. Yöpyjät tarvitsevat omat lakanat.

HINNAT

Mökkitupa 12 €/tunti voittoa tavoittelemattomille, yksityishenkilöille ja yritykselle hinta on 17 euroa/tunti. Koko päivän varauksen hinta on voittoa tavoittelemattomilta 120 euroa tai muilta 170 euroa.

Saunavaraus Saunavarausten hinta on 135 euroa/neljä ensimmäistä tuntia ja seuraavat tunnit 20 euroa/tunti.

Majoitus Majoittuminen kesäkodilla maksaa koko viikolta 800 euroa, arkivuorokaudelta 110 euroa ja viikonlopulta (pe klo 14-su klo 12) 280 euroa. Hinta sisältää kesäkodin käytön yhdelle tai kahdelle sekä mahdollisuuden saunoa lauantaisaunassa maksutta majoittumisen aikana. Majoittujat voivat peseytyä saunalla aamuisin ennen kello kymmentä joka päivä. Viikkovaraukset sisältävät lisäksi mahdollisuuden saatavuuden mukaan varata yhden yksityisen neljän tunnin vuoron ilman lisämaksua. Mahdolliset lisäsaunavuorot majoittujille puoleen hintaan. Kahden majoittujan jälkeen perimme 5 euron lisämaksun/henkilö.

Kaikkien tilojen vuokraamisen hinta on 400 euroa/vuorokausi.

Yleinen saunavuoro 8,5 €/kerta, 110 €/kausimaksu.

Peruutusmaksut Kaksi viikkoa ennen varauksen alkua peruutetusta varauksesta ei peritä maksua. Tätä myöhemmin peruutetusta vuorosta peritään 50 %:n maksu. Alle kaksi vuorokautta etukäteen peruutetusta varauksesta peritään täysi hinta.

Siivousmaksu 150 € jos tilat on jätetty siivoamatta.

VARAUKSET tilat@kalliola.fi

Kesäkotia ja saunaa voi varata klo 9–22 välisenä aikana sunnuntaista perjantaihin ja lauantaisin klo 18-24. Yksityisvarauksissa sauna lämmitetään itse. Yleisen saunavuoron aikaan sauna on valmiiksi lämmitetty.

Kesäkoti laituri

Kesäkodin vuokraan kuuluu kaasugrillin käyttö.  Kesäkodilla on käytössä PuuCee. Saunalla ei ole grillausmahdollisuutta. Saunalle letkusta tuleva vesi ei ole juomakelpoista, joten varaathan mukaan juomavettä. 

SAAPUMISOHJEET
Kalliolan kesäkodin osoite on Mankelipolku 8, 00840 Helsinki.
Bussi 89 Hertoniemen metroasemalta. Pysäkki: Reposalmentie. Pysäkiltä on noin 1 km kävelyä Kesäkodille. Laajasalon ala-asteen edestä lähtee Holmanmoision polku, joka johtaa Mankelipolun alkuun. Paikalle pääsee myös omalla autolla. Autolla ajetaan Holmanmoision polkua Laajasalon ala-asteen parkkipaikalta aina Kesäkodin pihalle saakka. Saunalle tultaessa polkua kannattaa mennä rantasaunalle saakka, eikä poiketa vasemmalle kesäkodin tuvan pihalle.

SIIVOUS
Tilat jätetään lähtiessä samaan kuntoon kuin ne olivat tullessa. Ohjeet siistimiseen löytyvät niin tuvalta kuin saunaltakin. Siivoamatta jätetyistä tiloista peritään 150 euron siivousmaksu.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Mökkitupa on jaettu kahteen tilaan, joista toisessa on mahdollista majoittua esimerkiksi parin päivän tai viikon ajan ja tupa, jossa varaukset kestävät enintään päivän kerrallaan. Kunnioitathan toisen puolen käyttäjien rauhaa ja pidät melutason kohtuullisena, erityisesti iltaisin. Tiloihin on omat sisäänkäynnit.