Kalliolan kohtaamischat avautuu

Tervetuloa Kalliolan kohtaamischattiin! Kohtaamischatin tarkoituksena on jakaa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen syntyviä kokemuksia ja kertoa eristäytymisen vaikutuksista omaan elämään. Voit myös aloittaa videokeskustelun Kalliolan työntekijöiden kanssa ja kertoa henkilökohtaisemmista asioista luottamuksellisesti.

Chatti on auki maanantaista perjantaihin 10 – 14. Mukaan pääset viemällä klikkaamalla hiirellä kirjoituslaatikon kohdalta ja kirjautumalla vieraana. Nimimerkkisi tallentuu chatikkunan vasemaan ylälaitaan. Vasemmalla laidalla näet myös kaikki muut keskustelijat. Klikkaamalla keskustelijan nimestä pääset yksityiskeskusteluun.

Kohtaamischatin säännöt

Noudatathan kohtaamischatissa samoja hyviä tapoja kuin yleensäkin kunnioittavassa keskustelussa. Kaikki mikä olisi epäkohteliasta tai laitonta kasvotusten, on sitä myös netissä. Sääntöjen rikkomisesta voidaan antaa varoituksia tai poistaa yksittäinen keskustelija kanavalta. Pidetään yhdessä ilmapiiri ystävällisenä ja rohkaistaan toisiamme!

Kuuntele ja kunnioita toisia

Anna kaikille mahdollisuus kertoa omista kokemuksistaan. Puhuttele muita suoraan ja kysy heidän näkemyksistään. Ole läsnä ja auta pitämään keskustelun ilmapiiri ystävällisenä. Älä puhu loukkaavaan sävyyn.

Kerro omasta kokemuksesta

Kerro mitkä asiat, tapahtumat ja tilanteet ovat vaikuttaneet näkemyksiisi, näin muiden on helpompi ymmärtää sinua. Vältetään kuulopuheiden levittämistä.

Liity toisten puheeseen ja käytä arkikieltä

Liitä omat sanomisesi siihen mitä muut ovat tuoneet keskustelussa esiin. Pyri kirjoittamaan arkikielisesti ja välttämään erikoistermejä.

Huolehdi omasta ja muiden yksityisyydestä

Älä jaa omia tai muiden yhteystietoja

Mobiililaitteessa paremmin toimiva versio avautuu tästä linkistä