Kalliolan setlementtitalo tutuksi – avoimet tutustumiskävelyt talon tiloihin ja toimintaan 8.9.

Tiesitkö, että Sturenkadulla sijaitseva Kalliolan setlementtitalo on remontin jäljiltä saanut upean uuden ilmeen ja talon toiminta monipuolistuu? Torstaina 8.9. järjestetään talossa ohjattuja tutustumiskävelyjä välillä klo 13-19. Kävelyllä pääset vilkuilemaan, mitä talossa näyttää sekä kyselemään ja kuulemaan mitä talossa voi tehdä.

Kalliolan setlementtitalo on kaikkien helsinkiläisten ja pääkaupunkiseudulla asuvien ihmisten yhteisöllinen olohuone. Talossa kokoontuu erilaisia asukasryhmiä, siellä järjestetään kansanjuhlia ja vaikuttamistapahtumia. Talossa toimivat myös suosittu Kalliolan kansalaisopisto ja neuvontapiste Ne-Rå. Lisäksi tarjolla on monia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ja tiloja asukkaiden yhdessä tekemiseen.

Ohjattuja tutustumiskävelyjä järjestetään tasatunnein alkaen klo 13. (klo 14, 15, 16, 17 ja 18). Kierros kestää noin 30 minuuttia. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, ja kierros on maksuton. Kierroksen aikana tutustutaan talon tiloihin ja toimintamahdollisuuksiin. Tarjolla maksutta kahvia ja teetä. Tervetuloa!

Remontin jäljiltä talossa sijaitsee Kalliolan setlementin lisäksi koko Setlementtiliiton yhteiskunnallinen konserni. Konserniin kuuluu Setlementtiliitto, yhteiskunnallinen asuntorakennuttaja Setlementtiasunnot Oy ja Setlementtiasumisoikeus sekä vastaanottokeskustoimintaa ylläpitävä Viittakivi Oy. Talon avajaisia vietetään viikolla 41.

Lisätiedot:

Leena Ruskomaa
046 8509283
leena.ruskomaa(at)kalliola.fi