Kalliolan talous- ja palkkahallinto ulkoistettu – laskutusosoitteet muuttuneet

1.1.2018 alkaen sanoimme hyvästit Kalliolan Kannatusyhdistys ry:lle, minkä vuoksi jatkossa asiointi tapahtuu jatkossa Kalliolan Setlementti ry:n ja sen omistamien tahojen kanssa, joita ovat:
Kalliola oy – Uudet setlementtiratkaisut
Kalliolan Senioripalvelusäätiö
Kiinteistö oy Helsingin Kalliola

Olemme siirtyneet muutoksen yhteydessä ostamaan talous- ja palkkahallinnon ulkoa, mikä on pitkittynyt. Muutosvaiheen sujuvuuden kannalta on tärkeää, että toimittajat ovat tarkkoina myyntilaskujen kohdalla, jotta laskut osoitetaan oikealle laskutettavalle.

Vastaanotamme ostolaskut pääsääntöisesti sähköisessä muodossa, verkkolaskuina. Linkissä  tiedot uusista laskutusosoitteista, jotta voitte päivittää ne laskutusjärjestelmiinne.

Vastaanotamme laskuja myös postitse ja sähköpostilla, mikäli teillä ei ole mahdollisuutta sähköiseen laskutukseen. Huomioithan, että tällöin tulee laskut osoittaa niille erikseen tarkoitettuihin ositteisiin, jotka löytyvät tästä tiedotteesta sekä verkkosivuillamme: https://www.kalliola.fi/tietoa-kalliolasta/laskutusosoitteet/

Ulkoistamisesta johtuvat muutokset alkavat olla loppusuoralla. Työstämme parhaillaan prosessien sujuvuutta ja rohkeasti uudistuvaa Kalliolaa!

Lisätiedot:

Heidi Nygren
Toiminnanjohtaja
Kalliolan Setlementti ry
050 312 4373
heidi.nygren(a)kalliola.fi