kalliola-konserni

Opiskelijalle

 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET

Netti-ilmoittautuminen kevään kursseille on auki koko ajan 24 t vuorokaudessa.  Lue lisää.

Peruutusehdot

  • Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruminen. Peruutus on tehtävä viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin aloituspäivää.
  • Kurssimaksu palautetaan vain, jos kurssi ei toteudu tai jos olet perunut osallistumisen kurssille viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin aloituspäivää joko verkossa perumislomakkeella (edellyttää, että kurssivaraus on tehty verkossa) tai sähköpostitse. Sähköpostiperuutus kuitataan aina vastausviestillä. Mikäli peruutus tehdään tämän ajankohdan jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun.
  • Kurssimaksuja ei palauteta opiskelijaan liittyvän henkilökohtaisen syyn, esim. sairauden takia.
  • Jos olet ilmoittautunut netissä ja maksanut kurssimaksun mutta perut kurssin netissä perumisajan puitteissa, niin ota yhteyttä Kalliolan asiakaspalveluun p. 010 279 5080 tai opisto@kalliola.fi• Kurssipaikka on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.• Kurssin peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan opiskelijoille ensisijaisesti tekstiviestillä tai puhelimitse.• Kurssin alkamisesta ei tiedoteta opiskelijoille erikseen.Huom! Kursseille ei voi ilmoittautua sähköpostin eikä Facebookin kautta

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on opisto@kalliola.fi ja puhelinnumero 010 279 5080

Todistukset
Opiskelija voi kurssin päätyttyä tilata osallistumistodistuksen opiskelustaan. Lukuvuoden 2019–2020 kurssitodistus maksaa 8 euroa, aikaisempien lukuvuosien todistukset 14 euroa. Todistus lähetetään kotiin.

Oppitunnin pituus
Oppitunti on 45 min. Viikonloppukurssienkokonaistuntimäärässä on huomioitu tauot.

Kurssitarvikkeet
Oppikirjat ja muun opiskelussa tarvittavan materiaalin opiskelijat kustantavat itse, jollei kurssin kohdalla ole toisin mainittu.

Vakuutukset
Opistolla ei ole opiskelijoille tapaturmavakuutusta. Opisto ei myöskään vastaa opiston käyttämissä tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

Poissaolot
Poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa opistoon

Pukuhuoneiden kaapit
Pukuhuoneiden kaapeissa ei ole lukkoja, jos haluat lukita kaapin, ota oma lukko mukaan.

Tutustu opiston pedanet -sivuun.
https://peda.net/kalliola

Tutustu opiston tietosuojaselosteeseen.