kalliolan setlementti logo

Opiskelijalle

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET

Netti-ilmoittautuminen syksyn kursseille on auki koko ajan 24 t vuorokaudessa.  Lue lisää.

Peruutusehdot

  • Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruminen. Peruutus on tehtävä viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin aloituspäivää.
  • Kurssimaksu palautetaan vain, jos kurssi ei toteudu tai jos olet perunut osallistumisen kurssille viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin aloituspäivää joko verkossa perumislomakkeella (edellyttää, että kurssivaraus on tehty verkossa) tai sähköpostitse. Sähköpostiperuutus kuitataan aina vastausviestillä. Mikäli peruutus tehdään tämän ajankohdan jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun.
  • Kurssimaksuja ei palauteta opiskelijaan liittyvän henkilökohtaisen syyn, esim. sairauden takia.
  • Jos olet ilmoittautunut netissä ja maksanut kurssimaksun mutta perut kurssin netissä perumisajan puitteissa, niin ota yhteyttä Kalliolan asiakaspalveluun p. 010 279 5080 tai opisto@kalliola.fi

Opintoneuvonta
Terttu Mylläri puh. 046 850 0766, terttu.myllari@kalliola.fi (erityisesti liikunta, taide- ja kulttuuriaineet)
Ilona Maaperä puh. 040 583 0178, ilona.maapera@kalliola.fi (erityisesti kielet)

Kalliolan asiakaspalvelu on avoinna Kalliolan Setlementtitalon infopisteessä Sturenkatu 11, 00510 Helsinki ma – ke 10.00-16.00 ja to 10.00-18.00. Perjantaisin asiakaspalvelu on suljettu.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on opisto@kalliola.fi ja puhelinnumero 010 279 5080

Todistukset
Opiskelija voi kurssin päätyttyä tilata osallistumistodistuksen opiskelustaan. Lukuvuoden 2018–2019 kurssitodistus maksaa 8 euroa, aikaisempien lukuvuosien todistukset 14 euroa. Todistus lähetetään kotiin.

Oppitunnin pituus
Oppitunti on 45 min. Viikonloppukurssienkokonaistuntimäärässä on huomioitu tauot.

Kurssitarvikkeet
Oppikirjat ja muun opiskelussa tarvittavan materiaalin opiskelijat kustantavat itse, jollei kurssin kohdalla ole toisin mainittu.

Vakuutukset
Opistolla ei ole opiskelijoille tapaturmavakuutusta. Opisto ei myöskään vastaa opiston käyttämissä tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

 

 

 

Tutustu opiston tietosuojaselosteeseen.