Kasarijumpasta äijäjoogaan ja kaakeleista kompostiin – Kalliolan kansalaisopiston syksyssä näkyvät opiskelijoiden toiveet

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 10.8. klo 10.

Kalliolan kansalaisopisto on kuullut toiveesi! Tulevan syksyn kurssitarjottimelle on aseteltu monta uutta tuttavuutta yleisön pyynnöstä. Toteutuvia toivekursseja ovat mm. romanian kieli, 80-luvun tanssiliikunta, äijäjooga, omien animaatioiden ja tietokonepelien ohjelmointi, sienikurssi, lettityöpaja, kompostikurssi sekä parvekkeen syystunnelmat.

Kurssitarjonnasta löytyy monta muutakin uutuutta. Miltä kuulostaisivat nämä uudet harrastukset: kiinalainen venyttely, kehonhuolto Handpan-soittimen avulla, kaakelikurssi, itsemyötätunnon voima tai nukketeatterinuken valmistus. Mukana ovat toki myös monet vanhat tutut kurssit.

Kestävän kehityksen kansalaisopisto

Kalliolan kansalaisopistolle myönnettiin toukokuussa kestävän kehityksen sertifikaatti. Käytännössä tämä näkyy paitsi energian säästämisessä ja kierrättämisessä, myös kurssisuunnittelussa. Kalliolan kansalaisopistossa kestävä kehitys on sekä ympäristön että sosiaalisen kestävyyden ja oikeudenmukaisuuden huomioimista.

Me Kalliolan kansalaisopistossa otamme jatkossakin ilolla vastaan palautetta ja toiveita kursseista. Tervetuloa oppimaan ja innostumaan!

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa torstaina 10.8. klo 10. Koko kurssitarjonta löytyy osoitteesta kalliolankansalaisopisto.fi sekä kurssioppaasta. Painettu esite on jaossa opistotalossa, kirjastoissa, Sandelsin senioritalossa, Akateemisessa ja Suomalaisessa kirjakaupassa elokuussa.

Toimisto palvelee:

10.8. alkaen ma–to klo 10–16
Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Puh. 010 279 5080
opisto(at)kalliola.fi
kalliolankansalaisopisto.fi