Nauti kesästä Kalliolan kesäkodissa!

Rauhaa, saunaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Kalliolan kesäkoti sijaitsee metro- ja bussimatkan päässä Helsingin keskustasta. Kesäkodin kausi vuonna 2017 on 22.5.–10.9. Upealla merenrantatontilla sijaitseva kesäkoti koostuu mökkirakennuksesta sekä erillisestä rantasaunasta ja tarjoaa mahdollisuuden mökkitunnelmaan kaupungissa.

Kesäkodilla voi grillata, viettää aikaa, pelata tai vaikkapa käydä soutelemassa. Merenrantasaunalla saa mahtavat löylyt, jonka kruunaa pulahdus mereen. Kesäkoti on mainio paikka ryhmien päiväretkille, kesäkokouksille ja saunailloille. Mökkitupaa ja saunaa voi varata yhdessä tai erikseen. Yöpymiseen kesäkodilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta. Tervetuloa viettämään päivää Laajasaloon!

 

 

Yleinen saunavuoro

Yleinen saunavuoro on ajalla 22.5.–10.9.2017 joka lauantai. Naiset saunovat klo 16–18, miehet klo 18–20. Hinta on 8 € kerta ja 100 € kausimaksu.

 

Saunan yksityisvaraukset

Rantasaunaa voi varata yksityiskäyttöön ma–pe klo 9–21 neljäksi tunniksi kerrallaan. Hinta tällöin on 20 € + 12 € per henkilö (alle 10v lapset 5 € per henkilö). Saunan vuokra on siis 20 euroa, johon lisätään 12 euroa per saunoja.

Saunan vuokrahintaan kuuluvat polttopuut ja pesuvesi sekä soutuveneen käyttö. Pesuvesi tuodaan paikalle säiliöautolla kerran viikossa. Pyydämmekin saunojia huomioimaan tämän veden kulutuksessa, jotta vettä riittää kaivosta myös seuraaville saunojille. Sauna lämmitetään itse yksityisvarauksissa. Saunalla ei ole jääkaappia, ja juomavesi on tuotava paikalle itse, sillä saunalle tuleva ei ole juomakelpoista.

Sauna siistitään käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa. Kesäkodin tontilla on kaksi puuceetä.

 

Mökkitupa

Kalliolan kesäkodin mökkitupa tarjoaa mahdollisuuden ryhmien kokoontumisille, grillaukselle ja mukavalle ajanvietolle. Tuvasta löytyvät jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Sisällä on kaksi pirttipöytäkalustoa, kaksi kolmen hengen sohvaa, muutama rottinkinojatuoli sekä jakkaraistuimia. Pihalla on kaasugrilli.

Mökkiin ei tule juoksevaa vettä, ja juomavesi on tuotava paikalle itse. Tontilla on kaksi puuceetä. Mökkituvan vuokra on 10 €/h.

Mökkitupa siistitään käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa.

 

Hinnat

Mökkitupa

Mökkituvan vuokra on 10 €/h.

 

Saunavaraus

20 € + 12 € per henkilö (alle 10v lapset 6 € per henkilö). Saunan aloitusmaksu on 20 euroa, johon lisätään 12 euroa per saunoja. Maksimi saunan varausaika on 4 tuntia.

 

Yleinen saunavuoro

8 €/kerta, 100 €/kausimaksu (kausimaksu oikeuttaa koko kauden ajan yleisen saunavuoron käyttöön lauantaisin).

 

Peruutusmaksut

Kahta viikkoa aikaisemmin peruutetusta varauksesta ei peritä maksua. Tätä myöhemmin peruutetusta vuorosta peritään 50 %:n maksu. Alle vuorokausi etukäteen peruutetusta varauksesta peritään täysi hinta.

 

Siivousmaksu

150 € (peritään, mikäli tiloja ei ole siistitty käytön jälkeen)

 

Varaukset

kesakoti(at)kalliola.fi, p. 0504111803

Kesäkotia ja saunaa voi varata klo 9–21 välisenä aikana. Saunan voi varata enintään 4 tunniksi kerrallaan. Yksityisvarauksissa sauna lämmitetään itse. Yleisen saunavuoron aikaan sauna on valmiiksi lämmitetty.

 

 

Kesäkodin mökkituvan vuokraan kuuluvat kertakäyttöiset ruokailuastiat ja grillin käyttö (kaasu). Saunalla on kertakäyttöisiä peflettejä ja polttopuut. Saunalla ei ole grillausmahdollisuutta. Kesäkodilla on käytössä puucee. Saunalle letkusta tuleva vesi ei ole juomakelpoista, joten varaathan mukaan juomavettä. Saunan vesi tuodaan kuljetusautolla paikalle, huomioithan tämän vettä käyttäessäsi.

 

Tulo-ohjeet

Kalliolan kesäkodin osoite on Mankelipolku 8, 00840 Helsinki. Bussit 88 ja 89 Herttoniemen metroasemalta. Pysäkki: Reposalmentie. Pysäkiltä on noin 1 km kävelyä Kesäkodille. Laajasalon ala-asteen edestä lähtee Holmanmoision polku, joka johtaa Mankelipolun alkuun. Paikalle pääsee myös omalla autolla. Autolla ajetaan Holmanmoision polkua Laajasalon ala-asteen parkkipaikalta aina Kesäkodin pihalle saakka.

 

Siivous

Tilat jätetään samaan kuntoon lähtiessä, kuin ne olivat tullessa. Ohjeet siistimiseen löytyvät niin tuvalta kuin saunaltakin. Siivoamatta jätetyistä tiloista peritään 150 euron siivousmaksu.

 

Muuta huomioitavaa

Mökkitupa on jaettu kahteen tilaan, joista toisessa tukikohtaa pitää Kesäkodin talonmiespariskunta. Kyseiseen tilaan on oma sisäänkäynti, mutta  yläpihan läpi saattaa olla läpikulkua yleisen tilan varausten aikana.