Kesätyöntekijäksi Kalliolaan? Tarjolla 6 kesätyöpaikkaa nuorille

Hei 15-17-vuotias nuori, oletko vielä vailla kesätyötä? Tarjoamme Kalliolassa 6 kesätyöpaikkaa, joissa pääsee mm. tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä kirjoittamaan. Tarjolla on myös paikkoja, joissa voi kartuttaa kokemusta lasten parissa tai asiakaspalvelussa työskentelystä. Kalliolan kesätyöpaikat ovat osa Kesäduuni OP:n piikkiin 2020 -kampanjaa.

Tutustu tarkempiin tehtäväkuvauksiin ja hae kesätöitä 19.4 mennessä. Kesätyön kesto on 2 viikkoa. Kesätyöstä maksettava palkka on 355 euroa. Työaika kesätyöntekijöillä on tyypillisesti 6h per päivä arkipäivisin. 

Valinnoista ilmoitetaan 15.5. mennessä. Työhakemuksen ja kokemuksen lisäksi otamme tapauskohtaisesti huomioon positiivisen erityiskohtelun mahdollisuudet ja sosiaalista hyvinvointia puoltavat tekijät. Hae siis rohkeasti! 

Asukastaloapuri/kesätyöntekijä, 2 paikkaa 

Pasilan Asukastalo on kaikille kaupunkilaisille avoin kotoisa tila, joka tarjoaa tekemistä ja tukea alueen asukkaille. Haluaisitko kesätyön, jossa tutustut eri-ikäisiin ja erilaisista taustoista tuleviin helsinkiläisiin?  

Palkkaamme kaksi reipasta nuorta Pasilaan ajalle 1.6.-12.6. Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, seurustelu kahvilakävijöiden kanssa, seurapelien pelaaminen, kesäretkille osallistuminen ja retkillä avustaminen sekä keittiö- ja siivoustyössä auttaminen. Työtehtävissä edellytämme iloista ja reipasta kesämieltä sekä halua toimia kaikenlaisten ihmisten kanssa. Hae paikkaa 19.4.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi 

Someagentti, 2 paikkaa 

Kalliolan setlementtitalo on yhteisöllinen tila ja tapahtumapaikka Helsingin Kalliossa. Kaupunkilaisten järjestämän toiminnan lisäksi talossa toimii useita kansalaisjärjestöjä, Kalliolan kansalaisopisto ja kahvila.  

Palkkaamme kaksi viestinnästä kiinnostunutta nuorta someagenteiksi setlementtitaloon. Tehtäviin kuuluu erilaisten sosiaaliseen mediaan suunnattujen tekstien suunnittelu ja tuottaminen. Tehtävässä hyötyä on kekseliäisyydestä, sosiaalisen median kanavien tuntemuksesta ja rohkeudesta tuoda esiin omia ajatuksia. Jos harrastat valokuvaustavloggaamista tai vaikka animointia, näistä taidoista on hyötyä tehtävässä. Hae paikkaa 19.4.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen pihla.ruuskanen@kalliola.fi. 

Leiriohjaaja, 2 paikkaa 

Haluaisitko kartuttaa kokemustasi ohjaajana ja työskentelet mielelläsi lasten kanssa? Palkkaamme Kalliolan kansalaisopistoon kaksi leiriohjaajaa.  Kesäleirit on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja ohjelmassa painottuvat liikkuminen ja taiteet.  Ohjaajien työaika on ma-pe klo 8.00-14.00 tai 11.00-17.00 ja leirit järjestetään kesäkuussa. Tehtäviin kuuluu lasten hyvinvoinnista huolehtimista, leikittämistä ja leikkiin osallistumista, leiriin liittyviä järjestelytehtäviä sekä leiristä vastaavien apuna toimimista.  

Tässä tehtävässä pärjäät jos olet oma-aloitteinen, pidät lasten kanssa työskentelystä ja sinulla on hyvät ryhmätyötaidot. Yksi leireistä järjestetään englanniksi ja sen leirin osalta tarvitsemme tiedon englannin kielitaidosta sekä siitä, missä tuo kielitaito on hankittuHae paikkaa 19.4.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen eppu.saarela@kalliola.fi. 

Vinkkejä työhakemukseen:  

Hakemuksessa on hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja siitä, millaisen työntekijän Kalliola sinusta saisi. Kerrothan hakemuksessa myös: 

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti 
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita  
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito  
  • aiempi työkokemus ja työnantajat. Voit tuoda esiin myös harrastuksiasi ja niistä opittuja taitoja 

Muuta huomioitavaa

Koronaviruksen leviämistä ehkäisevät ohjeet ja rajoitukset vaikuttavat myös Kalliolan toimintaan ja kesätyöpaikkojen toteutumiseen. On siis mahdollista, että joudumme perumaan kesätyöt, jos koronatilanne ei ole vielä helpottanut kesään mennessä. 

 

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle.