Kesätyöntekijäksi viestintään tai kesäleireille? Kalliola mukana OP:n kesätyökampanjassa!

Kalliola on mukana OP Helsingin kampanjassa #kesäduuniOPnpiikkiin. Me tarjoamme siis mielekkäitä kesätyöpaikkoja ja OP Helsinki maksaa kesätyöntekijöiden palkat. 

Kalliolaan haetaan kesäksi 2019 leiriohjaajia, valokuvaajia sekä some-agentteja. Kesätyöpesti kestää 2 viikkoa ja palkka on 355 euroa. Hakuaika päättyy 18.4. OP Helsingin kesätyökampanja on suunnattu 15–17-vuotiaille nuorille. Katso alta tarkemmat kuvaukset tehtävistä ja älä unohda katsoa hakuohjeita!

Haemme kahta leiriohjaajaa

Leiriohjaajat työskentelevät Kalliolan opiston taideleireillä ohjaajina. Leirien osallistujat ovat 7-12-vuotiaita. Leirit ovat päiväleirejä, ne järjestetään klo 9-16, ohjaajien työaika on 8.30-16.30 maanantaista perjantaihin sekä ennakkoon sovitut valmistelutapaamiset. Ohjaajan tehtäviin kuuluu osallistuvien lasten hyvinvoinnista huolehtimista, leikittämistä ja leikkiin osallistumista, leiriin liittyviä järjestelytehtäviä sekä leiristä vastaavien apuna toimimista muissa mahdollisissa tehtävissä.

Leirit järjestetään kesäkuussa, tarkemmasta ajankohdasta valmisteluineen sovitaan erikseen valittavien leiriohjaajien kanssa.

Leiriohjaajilta odotamme kokemusta ja osaamista lapsiryhmien vetämisestä esimerkiksi partiossa, valmentajana, isosena, protu-ohjaajana tai muissa vastaavissa tehtävissä. Työtä tehdään aikuisen vastaavan rinnalla, mutta lapsiryhmän kanssa on tietyissä, rajatuissa tilanteissa pärjättävä myös yksin.

Hakemukset: eppu.saarela@kalliola.fi


Haemme kahta valokuvaajaa 

Valokuvaajat työskentelevät erilaisissa Kalliolan Setlementin yksiköissä ja tapahtumissa pääkaupunkiseudulla. Heidän tehtäviinsä kuuluu valokuvata toimintaamme kuvapankkiin. Kuvien toivotaan soveltuvan erityisesti nettisivuille sekä sosiaaliseen mediaan. Toki kuvapankin tarkoitus on myös tarjota kuvia monenlaisiin viestintätilanteisiin. Haluamme, että kuvien oikeudet siirtyvät Kalliolan Setlementille sen jälkeen kun ne on ladattu kuvapankkiin, jotta kuvia voidaan hyödyntää sujuvasti myös jatkossa. Hakijoilta toivotaan innostusta visuaaliseen viestintään ja jonkin verran harjoitusta valokuvaamisesta esimerkiksi omaan Instagramin tai jonkin harrastuksen puitteissa. Hakemukseen voi liittää linkin julkiseen instaan tai muuhun työnäytteeseen. Työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, sillä Kalliolan tapahtumat painottuvat näihin aikoihin.

Työn ajankohta on sovittavissa kesäkuun alun ja heinäkuun puolivälin välille.

Hakemukset: eekku.aromaa@kalliola.fi


Haemme kahta someagenttia

Someagentit työskentelevät erilaisissa tehtävissä Kalliolan Setlementin yksiköissä ja tapahtumissa Pääkaupunkiseudulla. Heidän tehtäviinsä kuuluu Kalliolan somekanavien päivittäminen sekä videoiden tekeminen somekanavia varten yhteistyössä Kalliolan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Hakijoilta toivotaan innostusta someviestintään ja jonkin verran harjoitusta esimerkiksi oman tube-harrastuksen parista tai harrastusten parista. Hakemukseen voi liittää linkin julkiseen somekanavaan tai tube-kanavalle.

Työ on sovittavissa kesäkuun alun ja heinäkuun puolivälin välille. Työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, sillä Kalliolan tapahtumat painottuvat näihin aikoihin.

Hakemukset: terhi.leinio@kalliola.fi


Hakuohjeet:

Tee vapaamuotoinen hakemus, lähetä se suoraan sähköpostiin, jonka löydät kunkin tehtäväkuvauksen lopusta. 
  • Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.
  • Hakemusten tulee olla perillä viimeistään ma 18.4.2019 klo 24.
Kesätyöhakemuksessa on hyvä tulla esille mm.
  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat.
Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän sinusta saisimme!
 
Onnea kesätyön hakuun!