Koulutus- ja toimistotilaa edullisesti Kalliolan setlementtitalosta

Kalliolan setlementtitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kalliossa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Olemme esteetön ja syrjinnästä vapaa kansalaistalo, joka tarjoaa erilaisia yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia tukevia palveluita. Tarjoamme vuokralle edullisesti erikokoisia koulutuksiin sopivia luokkatiloja ja toimistotilaa lyhyt- tai pidempiaikaisiin tarpeisiin.

Luokat

Luokkatilaa on vapautumassa erityisesti arkisin klo 8-15. Luokat ovat tarkoitettu noin 20 hengen ryhmille. Varusteisiin kuuluvat penkit ja pulpetit, valkotaulu, projektori ja dokumenttikamera sekä piirtotaulu. Luokkatilamme sijaitsevat setlementtitalon 2.kerroksessa, josta löytyvät myös wc-tilat ja yhteiskeittiö evästaukoihin.

 

Toimistotila

Vapautumassa on myös toimistotila katutason aulakerroksesta. Ikkunallinen tila on kooltaan 14,2 neliötä ja se sopii mainiosti esimerkiksi kahden hengen toimistoksi. Vuokraan kuuluu viereisen avotoimiston yhteistilojen käyttö (keittiö, wc-tilat), sähkö sekä siivous.

Lisäksi setlementtitalossa on 200 hengen juhlasali ja auditorio, joiden ajantasaista varaustilannetta voit tarkastella täällä:

 

Kalliolan setlementtitalosta löydät muun muassa Kalliolan kansalaisopiston, Cafe Damascuksen, järjestöjen kotipaikkoja, monipuolista vapaaehtoistoimintaa ja erilaisia kansalaistoimintaan tarkoitettuja naapuruustiloja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista tiloista.

         

Lisätietoja

promoottori Pihla Ruuskanen

Kalliolan Setlementti ry
040 552 7716, pihla.ruuskanen at kalliola.fi