Kuulumisia Pasilan asukastalolta – huomaa uusi aukioloaika

Asukastalo on kaikkien pasilalaisten yhteinen kokoontumistila, ja tietenkin myös kauempaa tulevat ovat tervetulleita ─ vaikkapa vain kahville ja pullalle. Syyskuusta lähtien aukioloaikoihimme tulee muutos. Keskiviikkoisin ovet ovat auki klo 18 asti.

 

Mikäli kaipaat tiloja harrastusryhmällesi, kannattaa olla yhteydessä Pasilan asukastaloon. Esimerkiksi lauantait on varattu perhejuhlille ja muille yksittäisvarauksille.

 

Asukastalon syyskausi on alkanut mukavasti. Talolla on vietetty elokuvailtapäiviä, pelattu bingoa ja tilattu kävijöiden ideoima Tallinnan-risteily. Syyskuun koittaessa talo on jo täynnä väkeä ja toimintaa. Kodikkaissa tiloissa kokoontuu jopa 40 ryhmää: on koululaisten läksykerhoja, taideleirejä, ikäihmisten ryhmiä, tuolijumppaa, käsitöitä, bändejä, suomen kielen opetusta, capoeiraa ja vaikka mitä.

 

Huomio kaikki bingonpelaajat!

Asukastalolla bingoa pelataan taas keskiviikkoisin klo 13. Bingo on maksuton. Palkinnot ovat Asukastalon keittolounaita, pullakahveja ja muita herkullisia yllätyksiä.

 

Soppaperjantait jatkuvat

Perjantaisin klo 11.15 talolla tarjotaan maittavaa ja täyttävää lounasta hintaan 3 €, jälkiruoan kera 3,5 €. Syksyn ensimmäisellä lounaalla 2.9. nautitaan lohikeittoa ja sämpylöitä sekä marjapiirakkaa. Lounaan jälkeen jatketaan leikkimielisellä tietokilpailulla. Tule syömään hyvässä seurassa!

 

Terveysnurkka

Tervetuloa avoimeen ryhmään kuulemaan ja keskustelemaan terveyteen liittyvistä aiheista! Ohjelmassa on myös asiantuntijavieraita. Ryhmän jälkeen on mahdollisuus mitata verenpainetta asukastalon mittarilla. Ryhmä kokoontuu 15.9. alkaen torstaisin klo 14-15.30.

 

  • 15.9. Ensimmäinen kokoontuminen kesän jälkeen. Ohjelma avoin.
  • 22.9. Vieraana Taija Puranen, Gerontologinen ravitsemus Gery ry
  • 29.9. Vieraana Jari Jokiluhta – asiaa muistista

 

Kahvitellaan!

Asukastalon kahvia ja pullaa kehutaan, eikä syyttä! Asukastalolla tarjotaan tuoreita herkkuja sopuhintaan: pullakahvit nautit 1 eurolla. Tarjolla on useasti myös suolaisia pasteijoita – elleivät ole loppuneet kesken…

 

Yhteystiedot

Pasilan Asukastalo

Topparikuja 2

00520 Helsinki

Aukioloajat 1.9.16 alkaen

Ma, ti, to 9–16

Ke 9−18

Pe 9–15

 

Asukastalon työntekijät:

 

Marja-Leena Haaksluoto

Asukastalon vastaava

puh. 050 366 6584

marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

 

Khadijo Warsame

Ohjaaja

puh. 050 375 0959

khadijo.warsame@kalliola.fi

 

Annastiina Ylistalo

Ohjaaja

puh. 040 524 5614

annastiina.ylistalo@kalliola.fi