Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme alueellisen setlementtityön johtajaa

Hei tuleva työkaveri! Tule tekijäksi Kalliolaan!

Haemme

ALUEELLISEN SETLEMENTTITYÖN JOHTAJAA

vastaamaan alueellisen setlementtityön toiminnan ja talouden kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Setlementtityöllä tarkoitetaan paikallisesti tehtävää, ihmisten voimavaroja vahvistavaa sivistys- ja järjestötyötä yhteistyössä kuntien, ministeriöiden ja yksityisten rahoittajien kanssa. Alueellisen setlementtityön johtaja tekee näkyväksi ja kehittää uutta setlementtitoimintaa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi alueellisen setlementtityön johtaja vastaa Kalliolan setlementtitalon tilojen käytöstä ja kehittämisestä sekä niiden myynnistä ja markkinoinnista. Alueellisen setlementtityön johtaja toimii Kalliolan setlementin Pasilan ja Matinkylän asukastalojen, sekä matalan kynnyksen kohtaamispaikka Askeleen esihenkilönä, sekä Kalliolan kansalaisopiston rehtorin esihenkilönä. Kalliolan setlementtitalon toiminnan kehittäminen ja näkyväksi tekeminen on yksi vuoden 2019 toiminnan painopisteistämme. Olet tässä avainhenkilö.

Olet hakemamme henkilö, jos olet tavoitteellinen, järjestelmällinen, innostava ja kehittämisorientoitunut johtaja. Sinulla on kykyä seurata toiminnan tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta sekä kehittää toimintaa strategisesti. Sinulla on monipuolinen sidosryhmä- ja verkosto-osaaminen sekä mahdollisesti kokemusta myös myynnistä ja markkinoinnista. Olet innostunut kehittämään uutta. Osaat ideoida luovasti, mutta myös viedä asioita käytäntöön.

Edellytämme, että sinulla on

 • Ylempi korkeakoulututkinto
 • Kokemusta taloushallinnosta ja esimiestyöstä (vähintään 5 vuotta)
 • Kokemusta tilojen toiminnallisesta kehittämisestä ja näyttöjä menestyksekkäästä hanketoiminnasta
 • Monipuolinen sidosryhmä- ja verkosto-osaaminen
 • Kykyä seurata toiminnan taloudellisuutta, tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta
 • Innostusta ja kykyä uuden kehittämiseen
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta.

Markkinointiosaaminen ja kokemus vapaan sivistystyön kentästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden uudistaa järjestötyötä pääkaupunkiseudulla ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.
 • Sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön yhteiskunnallisesti vaikuttavassa organisaatiossa.
 • Henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen panostavan työnantajan, joka tukee työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista esimerkiksi työaikajoustoin ja etätyömahdollisuuksin.
 • Monipuoliset henkilöstöedut (esimerkiksi lounas- ja kulttuurisetelit, kattava työterveyshuolto, maksuton kuntosali, hyvinvointia edistävät tiimipalkinnot, koulutukset ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet).

Tehtävä on vakituinen ja alkaa helmikuussa 2019 tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi viimeistään 4.1.2019 klo 16. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

 • Toiminnanjohtaja Heidi Nygren, p. 050 312 4373 torstaina 27.12. klo 13.00-14.30 ja perjantaina 28.12. klo 10.00-11.30.
 • Yhteisöjohtaja Antti Karjalainen, p. 046 921 0919 torstaina 20.12. Klo 12-13 ja torstaina 3.1. 9.30-10.30

www.kalliola.fi

Kalliolan Setlementti on yhteiskunnallinen konserni, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Yhdistys tekee setlementtityötä pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Yleishyödyllistä toimintaa tehdään pääosin osakeyhtiön, valtion ja kuntien tuella.

Työmme perustuu setlementtiarvoihin, joiden mukaisesti edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Kalliolan Setlementissä työskentelee noin 180 kokoaikaista työntekijää ja noin 150 tuntityöntekijää.