Setlementtitalon tiloja ideoidaan nyt yhdessä kaupunkilaisten kanssa

Moni kaipaa maksutonta tilaa, jossa voisi tavata ystäviä, järjestää erilaista toimintaa tai ideoida uutta. Kalliolan setlementtitalo Sturenkadulla on tällainen paikka, ja tilaa yhteisölliselle toiminnalle löytyy useita tiloja. Kutsumme nyt kaikki ideoimaan miten tilojen viihtyvyyttä ja monikäyttöisyyttä voisi parantaa. Mitä sinä haluaisit ja millaisia hankintoja se vaatisi?

Annamme kaupunkilaisten päätettäväksi 4000 euroa, joilla tiloja parannetaan. Ideoita kerätään avoimissa tapahtumissa, jonka jälkeen Kallliolan Setlementti laskee niille budjetin. Marraskuussa ideoihin voi tutustua avoimissa tapahtumissa, joissa myös kaikki halukkaat pääsevät äänestämään ideoiden toteutuksesta. Ideoita toteutetaan yhteensä 4000 eurolla ja kuka vain on tervetullut auttamaan ideoiden toteuttamisessa. Tapahtumiin voi osallistua pitkin syksyä eikä haittaa vaikka ei olisi ennen käynytkään talossa.

Tämä on tilaisuutesi olla luomassa jotain uutta! Tervetuloa mukaan!

Tapahtumat:

  • 2.10 klo 12-14 & 16.30-18.30 / Ideointi
  • 17.10 klo 12.30-14.30 / Ideointi
  • 30.10 klo 17-19 / päätökset
  • 17.11 klo 12.30-14.30 / Päätökset

Seuraa ajantasaista tiedotusta Facebookissa Kalliolan Setlementtitalo . Lisätiedot: promoottori Pihla Ruuskanen, 040 552 7716.

Setlementtitalo on yhteisöllisen toiminnan ja tilan keskittymä ja kaikenikäisten tapahtumapaikka. Tarjoamme maksutta naapuruustilaa käyttöön erilaisille kaupunkilaisten omille tapahtumille, joilla ei tavoitella voittoa vaan yhdessä tekemistä.  Olemme uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton ja syrjinnästä vapaa talo.

Setlementtitalo sijaitsee osoitteessa Sturenkatu 11.
#naapuruusonmielentila #setlementtitalo #kalliola
www.setlementtitalo.fi