asukastalo kylämaja rekrytointi

Tekijäksi Kalliolaan? Asukastalo Kylämajaan etsitään kahta työntekijää

Asukastalo Kylämaja hakee ammattilaisia sekä vastaavan koordinaattorin että koordinaattorin tehtäviin.

Asukastalo Kylämajassa asukkaat ja muut toimijat tapaavat toisiaan sekä ideoivat ja kehittävät yhdessä toimintaa. Asukastalon toiminnoilla edistetään alueen asukkaiden keskinäistä vuorovaikutusta ja erilaisten verkostojen syntyä sekä vastataan paikallisista olosuhteista nouseviin haasteisiin. Asukastalon toimintaa ylläpitää Kalliolan Setlementti ry ja yhteistyökumppaneina ovat Espoon kaupunki ja Espoon mielenterveysyhdistys (EMY) ry. Asukastalon toimintaa rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) ja Espoon kaupunki. Asukastalossa työskentelee tällä hetkellä neljä työntekijää, joista yksi on Espoon kaupungin sosiaaliohjaaja, sekä 7-10 työllistettyä työntekijää ja erilaisia työelämän harjoittelijoita. Asukastalo Kylämaja sijaitsee Matinkylässä.

Asukastalon vastaavan sijainen

Asukastalo Kylämaja hakee asukastalon vastaavalle sijaista määräaikaiseen tehtävään 1.10.2019-31.7.2020. Vastaavan koordinaattorin tehtäviin kuuluvat muun muassa vastuu asukastalon toiminnasta, käytännön asiakastyötä, esihenkilötehtävät yhteisökoordinaattoreiden ja muiden työntekijöiden ja työllistettyjen osalta, rahoitushakemusten teko ja talouden seuranta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
– korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista
– hyviä vuorovaikutustaitoja
– monikulttuurisen ja verkostotyöskentelyn taitoja

Lisäksi arvostamme
– Kokemusta asukastalo-toiminnasta tai vastaavasta
– kielitaitoa, suomen lisäksi esimerkiksi englanti, somalikieli, arabia, venäjä
– käytännössä osoitettua kykyä budjetointiin ja talouden seurantaan
– kokemusta tai osaamista esihenkilötyöstä

Hakemukset lähetetään osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi 11.10. klo 12 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuuden peruste on työvapaan sijaisuus. Lisätietoja tehtävästä antaa alueellisen setlementtityön johtaja Eekku Aromaa ma 30.9. klo 15.30-16.30, ke 2.10. klo 13-14 ja ti 8.10. klo 13.30-14.30.

 

Asukastalon koordinaattorin sijainen

Asukastalo Kylämaja hakee arabiankielistä yhteisökoordinaattoria 30.10.2019-13.11.2020 perhevapaan sijaiseksi. 

Yhteisökoordinaattorin tehtävässä korostuu arabiankielinen palveluohjaus ja yksilökohtaamiset. Tehtävänkuvaan sisältyy palveluohjauksen lisäksi muun muassa opiskelijoiden ja työharjoittelijoiden ohjausta, verkostotyötä ja tapahtumien järjestämistä, toiminnan tilastointia sekä STEA:lle tehtävien hakemusten ja selvitysten tekemistä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelua sekä markkinointia ja tiedotusta.

Yhteisökoordinaattorilta edellytämme sosionomi AMK -tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä suomen ja arabian kielitaitoa. Odotamme myös monikulttuurisen ja verkostotyön osaamista, englannin kielitaitoa sekä organisointikykyä, omatoimisuutta ja ymmärrystä naiserityisiin kysymyksiin. Tärkeätä tehtävässä menestymiseksi on kyky tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa sekä valmius tarttua erilaisiin tehtäviin. Eduksi katsotaan myös kokemus STEA:lle tehtävien hakemusten ja selvitysten tekemisestä sekä muu kielitaito.

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus 30.10.2019-13.11.2020. Hakemukset osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi 11.10. klo 12 mennessä. Lisätietoja toiminnasta antavat asukastalon yhteisökoordinaattorit Elizabeth Ala-Laurila 050 467 0660 ja Annastiina Ylistalo 045 7732 4744