Tekijäksi Kalliolaan – Business Controller

Kehitämme sekä laajennamme toimintaamme ja haemme

BUSINESS CONTROLLERIA

vastaamaan Kalliolan Setlementti ry:n konsernin talouden suunnittelun, seurannan ja raportoinnin kehittämisestä sekä toteuttamisesta.

Business Controllerina toimit konsernin johtoryhmän jäsenenä vastaten konsernin talouden kokonaisuudesta ja sen strategisesta johtamisesta. Olet tuloksellinen ja strategisen ajattelun omaava taloushallinnon ammattilainen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, olet analyyttinen ja innokas kehittämään olemassa olevia prosesseja. Näet lukujen taakse, löydät niistä olennaisen ja viestit siitä sujuvasti. Taloushallinnon arjen käytännöt ovat sinulle tuttuja, sillä tehtävässäsi vastaat myös ulkoistetun taloushallinnon prosessien toimivuudesta.

Business Controllerina olet osa pientä, mutta pippurista hallintotiimiä. Esimiehenäsi toimii konsernin toiminnanjohtaja. Toimit läheisessä yhteistyössä johdon ja muiden avainhenkilöiden kanssa tuottaen heille tietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Talouden suunnittelu ja seuranta sekä ennusteiden ja budjettien laatiminen
 • Toiminnan ja talouden mittareiden suunnittelu, seuranta ja analysointi
 • Sisäisen raportoinnin ja laskennan prosessien kehittäminen
 • Johdon tuki kannattavuuden seurannassa sekä toiminnan kehittämisessä
 • Vastuu ulkoistetun talous- ja palkkahallinnon sekä tietohallinnon prosessien toimivuudesta
 • Kilpailutusten ja rahoitushakemusten valmisteluun osallistuminen

Edellytämme, että sinulla on

 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Soveltuvaa työkokemusta vähintään 3 vuotta
 • Innostava, joustava ja kehittävä työote
 • Erinomaiset tietotekniset valmiudet (erityisesti Excel)
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Lisäksi toivomme, että sinulla on

 • Erilaisten taloushallinnon järjestelmien tuntemus (erityisesti Procountor ja Mepco)
 • Kokemusta kilpailutuksista ja rahoitushauista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi viimeistään 4.4.2018 klo 16. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heidi Nygren, p. 050 312 4373


Kalliolan Setlementti

Kalliolan Setlementti ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava monialayhdistys, joka rakentaa kestävää yhteiskuntaa yhteisöjen ja ihmisten keskinäisten kumppanuuksien avulla. Kalliolan Setlementti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, jolla on vahva arvopohja. Kalliolassa edistetään yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustetaan oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotetaan ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Kalliolan Setlementin konserni koostuu setlementti- ja järjestötyöhön keskittyneestä Kalliolan Setlementti ry:stä sekä sen omistamasta Kalliola oy:sta, joka toimii yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaan. Kalliola oy:ssä tuotetaan sosiaali- ja terveyspalveluita sekä työllisyys-, kotoutumis- ja senioripalveluita.

 Kalliolan Setlementissä on noin 180 vakituista työntekijää, 200 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 18 MEER.

www.kalliola.fi