kalliola-konserni

Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme osa-aikaista yhteisöohjaajaa Vantala-yhteisöön .

Vantala -yhteisö on kesäkuussa 2019 toimintansa aloittanut kuntouttava asumispalveluyksikkö päihdekuntoutujille. Asukaspaikkoja Vantala -yhteisössä on kuusi, keskimääräinen asumisaika 3-6kk. Vantala -yhteisö sijaitsee Kalliolan klinikan (Myllyhoito) yhteydessä, synergiaetuja hyödynnetään niin osaamisen, kuin rakenteidenkin kohdalla.

Vantala -yhteisössä työskentelee yksi vakituinen yhteisöohjaaja jonka lisäksi tarvitsemme yksikköön yhden 60% työaikaa tekevän yhteisöohjaajan. Yhteisöohjaajan työhön kuuluu asukkaiden ohjaaminen ja yhteisön rakenteista vastaaminen. Työntekijät pääsevät luomaan toimivia rakenteita ja käytäntöjä uuteen yksikköön. 

Työ on arkityötä sijoittuen klo 8-18.30 välille.

Työpaikan osoite on Vantalantie 86, Nukari.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan pätevyyttä ja 1-5 vuotta työkokemusta päihdetyöstä. Tuntemus 12-askeleen ohjelmasta katsotaan myös hakijalle eduksi. Menetelminä hyödynnetään yhteisöhoitoa, Minnesota -mallia ja toipumisorientaatiota.

Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 20.11.-27.11.2020 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä/ vapaamuotoiset hakemukset: tuomas.maasio@kalliola.fi/ p. 0503236696

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.