Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia Helsingin Munkkisaareen avattavalle nuorten vastaanotto-osastolle

Kiinnosteleeko työ pienellä, mutta sitäkin pippurisemmalla osastolla? Haluatko olla mukana luomassa uutta työryhmää ja avaamassa Kalliolan uusia polkuja? Oletko suoraselkäinen, hektisestä arjesta nauttiva turvallinen aikuinen? Jos vastasit kaikkiin kolmeen kysymykseen kyllä, kannattaa laittaa työhakemus Kalliolan nuorisokoti Sataman, Telakka-osastolle!

Nuorisokoti Satama on 7-paikkainen, yhteisöhoidon viitekehyksessä toimiva nuorisokoti Helsingin Munkkisaaressa. Nuorisokoti Sataman (ent. Saunalahden nuorisokoti) päihteillä oirehtivien nuorten yksikön yhteyteen avataan uusi, 4-paikkainen vastaanotto- ja pysäytysosasto Telakka. Telakalle haetaan toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kokonaista työryhmää.

Etsimme vielä joukkoomme kolmea AMK-tutkinnon suorittanutta osaajaa. Voit olla koulutukseltasi sairaanhoitaja, sosionomi, yhteisöpedagogi tai toimintaterapeutti. Tärkeintä on se, että teet työtä intohimolla ja haluat auttaa nuoria, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa!

Telakka-osasto tarjoaa lyhytaikaista kodin ulkopuolista sijaishuoltoa 13-17-vuotiaille päihteillä oirehtiville nuorille, jotka tarvitsevat pysähtymistä, arviointia ja akuuttien asioiden selvittelyä. Osastolla on neljä asiakaspaikkaa. Hoito- ja arviointijakson kesto on noin 30–90 vuorokautta. Telakan pysäytys- ja arviointijakson tavoitteena on pysäyttää nuoren kasvua ja kehitystä vaarantava päihteiden käyttö.

Pysäytys- ja arviointijakson aikana tehdään päihteiden käytön kartoitus ja nuoren kokonaistilanteen arviointi. Työskentelyssä paneudutaan nuoren päihteiden käyttöön liittyviin ongelmakohtiin suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Jakson aikana kartoitetaan nuoren päihteiden käyttö, elämäntilanne, nuoren perheen tilanne sekä arvioidaan hoidon- ja tuen tarve.

Arvostamme lastensuojelun kokemusta erityistason sijaishuollosta, päihdetyön tai neuropsykiatrian osaamista sekä aitoa kiinnostusta päihteillä oirehtivien nuorten kanssa työskentelemiseen. Vahvuuksina pidämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ilmaista asioita kirjallisesti, menetelmäosaamista sekä turvallisen arjen ja kodin hoitamiseen kuuluvien tehtävien taitamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, joka mahdollistaa ammatillisen kasvusi. Pidämme hyvää huolta Kalliolan oman työterveyshuollon kanssa terveydestäsi ja työhyvinvoinnistasi, vastaamme täydennyskoulutuksestasi sekä työnohjauksesta. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä ja käytössämme on liikunta- ja kulttuurisetelit. Työntekijät ovat meille arvokas pääoma ja siksi pääset muun muassa vaikuttamaan työskentelyrytmiisi autonomisella työnsuunnittelulla. Työ on jaksotyö. Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES:iä. Palkka tehtävän kuvan mukaan G21-G24. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Nuorisokotimme vastaremontoidut tilat sijaitsevat Kaivopuiston ja Hernesaaren naapurissa, joten meille pääsee helposti jalan, pyörällä, sporalla tai vaikka omalla autolla.

Lisätiedot ja hakemukset: Laita työhakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian osoitteeseen: riikka.sirkia@kalliola.fi

Telakka aukeaa jo maaliskuussa ja uuden työryhmän on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian. Voit kysyä eri tehtävistä suoraan yksikön johtaja Riikka Sirkiältä numerosta p. 0400 501 424.