Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme sovitteluohjaajaa

Kalliolan setlementti vahvistaa ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Visiomme mukaisesti rakennamme kestävää maailmaa, jossa naapuruus vahvistaa yhteistä ymmärrystä ja ihmisten keskinäistä kumppanuutta.

Kalliolassa tuotamme ainutlaatuisia setlementtiratkaisuja, olemme aktiivinen verkostodynamo sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja. Meillä on noin 230 vakituista työntekijää, 300 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita.

 

Kalliolan Setlementti ry on käynnistänyt yhteistyössä THL:n kanssa Länsi-Uudenmaan toimialueelle sovittelutoimiston 01.01.2018 alkaen. Sovittelutoimisto sijaitsee Espoossa ja sivutoimipisteet Karjaalla ja Lohjalla. Sovittelutoimistoissa työskentelee neljä sovitteluohjaajaa, sovittelusihteeri ja sovittelujohtaja. Nyt haemme sovitteluohjaajaa Espoon toimipisteeseen, jonka osoite on Sinikalliontie 10

 

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä ihmisten parissa?

Etsimme sinua sovitteluohjaaja Länsi-Uudenmaan sovittelutoimistoon Espoon toimipisteeseen.

Sovitteluohjaajan tehtävänä on vastata rikosasioiden ja eräiden riita-asioiden sovittelusta annetun lain mukaisen sovitteluprosessin kulusta, vapaaehtoissovittelijoiden rekrytoinnista, koulutuksesta ja ohjauksesta sekä yhteydenpidosta yhteistyöverkostoihin.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (sovittelulaki 1015/2005) sekä hyvää kielitaitoa: suomi, englanti, ruotsi. Palkkaus G 26.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja verkostotyöntaitoja sekä kokemusta työskentelystä sovittelutoimistossa. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut sekä säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Valitusta henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Toivomme, että voit aloittaa työt 16.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut sovittelujohtaja Lars Rikberg puh. 050 4065885.

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen 19.3.19 klo. 17.00 mennessä osoitteeseen sovittelu@kalliola.fi