kalliola lastensuojelu

Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme vakituista ohjaajaa nuorisokotiin Espoon Pellakseen

Olemme tehneet Kalliolassa lastensuojelutyötä satavuotisen historiamme alkumetreiltä asti. Meille on tärkeää turvallinen arki, lasten ja nuorten osallisuus sekä yhteisönä toimiminen. Etsimme nyt suurimpaan yksikköömme, Tiirakallion nuorisokotiin vakituista ohjaajaa.

Tiirakallion nuorisokoti on lasten- ja nuorisopsykiatrian osaamiseen painottuva erityistason lastensuojelun sijaishuollon yksikkö. Perhetyöllä ja perheiden mukaan ottamisella nuorisokodin toimintaan sekä hoidollisella toiminnallisuudella on merkittävä rooli yksikön toiminnassa.

Tarjoamme Tiirakalliossa sijaishuoltoa 10–17-vuotiaille psyykkisesti oirehtiville lastensuojelun toimin sijoitetuille nuorille, joilla on erityisiä haasteita koulunkäynnin kanssa. Nuorisokoti on 14-paikkainen. Nuorisokoti sijaitsee Espoon Pellaksessa. 

 

Tehtäviin kuuluvat asiakkaiden hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät painottuen omaohjaajatyöhön, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toiminnan kehittäminen yhdessä työryhmän kanssa.

Tiirakallion nuorisokodissa on suuressa roolissa tavoitteellinen perhetyö sekä muu perheen kanssa tehtävä työ sekä hoidollinen toiminnallisuus ja ryhmätoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme kokemusta työskentelystä sijaishuollossa, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja verkostotyöstä. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä kykyä kohdata asiakas aidosti, rohkeasti ja kunnioittavasti.

Arvostamme reipasta työotetta, periksiantamattomuutta sekä heittäytymistä nuorten mukana heidän hyvinvointinsa eteen.

 Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään 9.12.2019 mennessä osoitteeseen: antti.sadeharju@kalliola.fi

Lisätiedot:
Nuorisokodin johtaja Antti Sadeharju p.0404509213 tai antti.sadeharju@kalliola.fi

 

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.