kalliola lastensuojelu

Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme vastaavaa ohjaajaa Matarin nuorisokotiin

Olemme tehneet Kalliolassa lastensuojelutyötä satavuotisen historiamme alkumetreiltä asti. Meille on tärkeää turvallinen arki, lasten ja nuorten osallisuus sekä yhteisönä toimiminen. Etsimme nyt Matarin nuorisokotiin vastaavaa ohjaajaa äitiysloman sijaisuuteen.

Kalliolan ylläpitämä Matarin nuorisokoti on kaksiosastoinen nuorisokoti. Molemmat yksiköt ovat 7-paikkaisia lastensuojelulaitoksia, jotka tarjoavat pitkä- ja lyhytaikaista lastensuojelun sijaishuoltoa pääkaupunkiseudun kuntien sijoittamille 13-17–vuotiaille nuorille. Matarin nuorisokodin itäinen osasto sijaitsee Vantaan Matarissa ja toinen, läntinen osasto on aloittanut toimintansa huhtikuussa Vantaan Myyrmäessä.

Tällä hetkellä haemme:

  • Vastaavaa ohjaajaa äitiysloman sijaisuuteen  ajalle 23.3.2020–23.3.2021 Matarin läntiselle osastolle (Ruukkukuja 5)

Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluvat osallistuminen nuorisokodin kasvatus- ja ohjaustehtäviin yhdessä ohjaajien kanssa, ohjaajien tukeminen ja konsultointi kasvatus- ja ohjaustehtävissä, asiakasprosessien hallinta ja esimies vastuuseen kuuluvat tehtävät. Vastaava ohjaaja toimii yksikkönsä lähiesimiehenä. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), esim. Sosionomi AMK. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Palkkaus G 26.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja, kokemusta lastensuojelutyöstä (mieluiten lastensuojelun sijaishuollosta), kykyä hallita kokonaisuuksia ja omaa ajankäyttöä, hyvää itsetuntemusta ja itseluottamusta, intoa kehittää itseään ja nuorisokodissa tehtävää työtä sekä ymmärrystä asiakkaiden osallisuudesta lastensuojelussa. Toivomme kokemusta esimies- tai vastuutehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme ovat myös kulttuurisetelit sekä muut Kalliolan henkilöstöedut.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut järjestetään 20.1.-3.2.2020 välisenä aikana Matarin nuorisokodissa osoitteessa Ruukkukuja 5 tai Rekolantie 81.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot 22.1.2020 klo 8.00 mennessä osoitteeseen: tuomas.tahvanainen@kalliola.fi

Hakemuksessa toivomme hakijan ottavan kantaa asiakkaiden osallisuuteen lastensuojelussa.

 

Lisätiedot tehtävän osalta:
Nuorisokodin johtaja Tuomas Tahvanainen p. 045 7732 4918 tai tuomas.tahvanainen@kalliola.fi

 

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.