Tekijäksi Kalliolaan? Haemme kahta suunnittelijaopettajaa Kalliolan kansalaisopistoon

Kalliolan kansalaisopisto on satavuotias vapaan sivistystyön oppilaitos keskellä Helsinkiä. Vuosittain meillä opiskelee lähes 7000 kurssilaista liikuntaa, kädentaitoja, taideaineita, kieliä ja monia muita aineita. Tämän lisäksi toteutamme kursseja työelämän ja järjestötoiminnan tarpeisiin, ja vähitellen nykyinen kansalaisopisto kehittyy entistä monipuolisemmaksi kouluttajaksi pysyen kuitenkin edelleen voimakkaasti myös perustehtävässään vapaassa sivistystyössä.

Pitkäaikaisen koulutuspäällikkömme jäädessä eläkkeellä uudistamme opiston työntekijärakennetta, ja jatkossa Kalliolassa yhden koulutuspäällikön korvaa kaksi suunnittelijaopettajaa. Opetuksen lisäksi suunnittelijaopettajat vastaavat omien vastuualueidensa kurssisuunnittelusta sekä osallistuvat myös hankkeiden suunnitteluun, hakemiseen ja toteutukseen sopimuksen mukaan. Rehtorimme vastaa kielten kurssisuunnittelusta. Suunnittelijaopettaja toimii oman vastuualueensa tuntiopettajien esihenkilönä.

Edellytämme hakijoilta opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta säädetyn asetuksen (1998/986) mukaista kelpoisuutta opettajan tehtävään.

Arvostamme:
• aiempaa suunnittelu- ja opetuskokemusta aikuisopetuksessa, erityisesti vapaassa sivistystyössä
• uudenlaisia, toteuttamiskelpoisia kurssi-ideoita
• kykyä verkostoitua
• kokemusta esihenkilönä toimimisesta
• näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen
• kokemusta hanketyöstä ja -hausta
• osaamista ja innokkuutta viestinnässä ja markkinoinnissa
• erittäin hyviä digiperustaitoja
• vapaan sivistystyön tuntemusta
• proaktiivista työskentelyotetta

Toinen tehtävistä täytetään tässä vaiheessa määräajalle 17.8.2020-31.12.2021 (tehtävä on määräaikainen, koska se kohdentuu osittain hanketyöhön) ja toinen on toistaiseksi voimassa oleva 17.8.2020 alkaen. Aloitusajankohdasta voidaan myös sopia erikseen.

Lisätiedot ja hakemukset: Odotamme hakemuksia osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi. Hakuaika päättyy 1.6.2020 klo 12. Ilmoitathan hakemuksessa selkeästi mitä aineita ja kurssikokonaisuuksia voisit opettaa, mitä aihealueita voisit ottaa suunniteltavaksi, osaamisestasi muilla aihealueilla sekä palkkatoiveesi. Haastattelut järjestetään 9.-10.6.2020.

Lisätietoja antavat:
Eekku Aromaa, alueellisen setlementtityön johtaja, eekku.aromaa@kalliola.fi, p.050 400 9857.
Heikki Tulkki, rehtori: heikki.tulkki@kalliola.fi, p. 050 477 7247.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Kalliolan nykyisistä työntekijöistä 100% kertoo työhyvinvointikyselyssä voivansa olla oma itsensä työpaikalla.

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.