Tekijäksi Kalliolaan? Haemme klinikalle sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Kalliolan klinikan moniammatillinen työryhmä etsii tiimiinsä sinua, päihdetyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja! Kalliolan klinikka on erikoistunut päihderiippuvuuden hoitamiseen Minnesota -mallilla jota kutsutaan myös Myllyhoidoksi. Hoitomalli on psykoedukatiivinen, ja tarjoaa mallin päihteettömälle elämäntavalle ja riippuvuuksista toipumiseen.

Tehtävään haettavan sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti potilaiden verkostokokousten ja hoitoneuvotteluiden sopiminen ja toteuttaminen kuntoutuksen aikana. Lisäksi hän tekee yksilötyötä tavaten potilaita, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea ja apua sekä suunnittelee potilaiden jatkohoitoja. Tehtävään haettavan sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu myös maksusitoumuksista huolehtiminen, laskutusaineiston pohjustaminen sekä hoitoyhteenvetojen kokoaminen ja lähettäminen. Sairaanhoitajana hän myös toimii klinikan sairaanhoitajan sijaisena loma-aikoina ja tarvittaessa.

Jos olet päihdetyöstä innostunut sairaanhoitaja, ja etenkin jos olet tämän lisäksi hankkinut itsellesi digi- ja/tai markkinointiosaamista, olet etsimämme henkilö! Luonnollisesti arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyötaitoja sekä työkokemusta päihdekuntoutuksesta. Oma toipumiskokemus tai kokemus läheisen päihderiippuvuudesta katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä erinomaiset työterveyspalvelut. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Palkkaluokka on G26. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa. Kalliola noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa päihdetyön palvelujohtaja Susanna Råman-Maljonen, p. 050 4488046/ susanna.raman-maljonen@kalliola.fi

Hakuaika on voimassa 11.8.2019 klo 16 asti. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Kalliolan klinikan johtajalle, Tuomas Maasiolle sähköpostitse: tuomas.maasio@kalliola.fi

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.