Tekijäksi Kalliolaan? Haemme koulutus- ja työllisyyskoordinaattoria

Sykkiikö ammatillinen sydämesi työllisyys- ja kotoutumispalveluiden kehittämiselle? No hei, kiva kuulla! Sillä me haemme koulutus- ja työllisyyskoordinaattoria toimimaan mukana Kalliolan koulutus-, työllisyys- ja kotoutumispalveluiden kehittämisessä.

Koulutus- ja työllisyyskoordinaattori vastaa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman Kohti työelämää – yhteisön voimin -hankkeen koordinoinnista sekä sen toteutuksen suunnittelusta ja seurannasta. Hän osallistuu myös hankkeen sisältämien koulutusten käytännön toteutuksen suunnitteluun ja organisointiin sekä hankkeen arviointiin ja raportointiin. Koulutus- ja työllisyyskoordinaattorin tehtäviin kuuluu myös muuta erikseen määriteltävää työllisyyttä ja kotoutumista edistävää toimintaa.

Lisäksi koulutus- ja työllisyyskoordinaattorin tehtäviin kuuluu uusien hankkeiden ja toimintamallien ideointi, hankehakemuksiin osallistuminen sekä rahoituskanavien seuraaminen. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisäksi arvostamme erityisesti:

– vahvaa kokemusta pedagogisesta ja hanketyöstä
– vahvaa maahanmuuttajakoulutuksen osaamista
– kokemusta työllistämiseen liittyvien palveluiden ja koulutuksen toteuttamisesta
– kykyä suunnitella ns. matalan kynnyksen koulutuspalveluita
– opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta säädetyn asetuksen (1998/986) mukaista kelpoisuutta     opettajan tehtävään
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä monialaista verkostotyötä
– taitoa koordinoida ja ohjata toimintaa sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
– innostavaa, joustavaa ja kehittävää työotetta
– oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tehtävä täytetään tässä vaiheessa määräajalle 1.11.2020-30.9.2022 (tehtävä on määräaikainen, koska se kohdentuu osittain hanketyöhön) ja 70 % laajuisena kokonaistyöajasta. Mahdollisen lisärahoituksen varmistuessa tehtävä voidaan erikseen sopimalla muuttaa kokoaikaiseksi.

Lisätiedot ja hakemukset: Odotamme hakemuksia osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi. Hakuaika päättyy 21.9.2020 klo 12.00. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Haastattelut järjestetään viikolla 39 Kalliolan setlementtitalossa (Sturenkatu 11, 00510 Helsinki). Koordinaattorin työpiste sijaitsee niin ikään Sturenkadulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heikki Tulkki, koulutus- ja työllisyysjohtaja, heikki.tulkki@kalliola.fi tai p. 050 477 7247

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Kalliola on hyvän tekijä, joka rakentaa yhdenvertaista yhteiskuntaa. Tarjoamme toimintaa ja palveluita yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yli sata vuotta toiminut Kalliola on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Konserni koostuu Kalliolan Setlementti ry:stä ja sen omistamasta Kalliola oy:stä. Kalliolassa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 13 miljoonaa euroa.