Tekijäksi Kalliolaan? Haemme Matarin nuorisokotiin vakituista ohjaajaa

Kalliolan ylläpitämä Matarin nuorisokoti koostuu kahdesta yksiköstä. Molemmat yksiköt ovat 7-paikkaisia lastensuojelulaitoksia, jotka tarjoavat pitkä- ja lyhytaikaista lastensuojelun sijaishuoltoa pääkaupunkiseudun kuntien sijoittamille 13-17–vuotiaille nuorille. Toinen Matarin nuorisokodin osasto sijaitsee Vantaan Matarissa ja toinen on aloittanut toimintansa huhtikuussa Vantaan Myyrmäessä.

Haemme nyt Itäiselle osastolle ohjaajaa vakituiseen toimeen 16.9. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat nuorten hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, perhe- ja verkostotyö, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), esim. sosionomi AMK. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus on G 23.

Arvostamme lastensuojelutyön osaamista ja kokemusta, hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja, kehittävää työotetta ja ymmärrystä lastensuojelun asiakkaiden osallisuudesta ja sen merkityksistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme ovat myös kulttuurisetelit sekä muut Kalliolan henkilöstöedut.

Haastattelut toteutetaan yksilö- tai ryhmähaastatteluina. Haastattelut järjestetään 27.-29.8.2019 klo 9-16 välillä Matarin nuorisokodissa osoitteessa Rekolantie 81, 01400 Vantaa.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot  lähetetään 19.8.2019 klo 8.00 mennessä osoitteeseen: tuomas.tahvanainen@kalliola.fi

 Hakemuksessa toivomme hakijan ottavan kantaa asiakkaiden osallisuuteen lastensuojelussa.

 Tiedustelut:

Tuomas Tahvanainen, yksikön johtaja p. 045-77324918 / tuomas.tahvanainen@kalliola.fi (lomalla 22.7.-18.8.2019). Tuomaksen loman aikana kyselyihin vastaa Sanna Mansikkaniemi, vastaava ohjaaja p. 050-4759565 tai sanna.mansikkaniemi@kalliola.fi