Tekijäksi Kalliolaan? Haemme Matarin nuorisokotiin yöhoitajaa

Kalliolan ylläpitämä Matarin nuorisokoti on laajentumassa kahden osaston lastensuojelulaitokseksi. Uusi yksikkö on valmistumassa Vantaan Myyrmäkeen maalis-huhtikuun 2019 aikana ja se tulee olemaan 7-paikkainen lastensuojelulaitos, joka tarjoaa sijaishuoltoa pääkaupunkiseudun kuntien sijoittamille 13-17-vuotiaille nuorille.

HAEMME NYT MATARIN NUORISOKOTIIN, MYYRMÄKEEN VALMISTUVAAN YKSIKKÖÖN YÖHOITAJAA VAKITUISEEN TOIMEEN MAALIS-HUHTIKUUSTA 2019 ALKAEN TAI SOPIMUKSEN MUKAAN.

Yöhoitajan tehtäviin kuuluvat nuorten hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, kirjalliset tehtävät, nuorisokodin päiväohjelman koostaminen, kauppatilausten tekeminen, ruuanlaiton esivalmistelut sekä muut kodinhoidolliset tehtävät. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toiminnan kehittäminen yhdessä työryhmän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (817/2015) annetun lain mukainen kelpoisuus (vähimmäisvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto). Työ on pääsääntöisesti yövuoroa. Palkkaus on G22.

Edellytämme kokemusta yötyöstä, psyykkisesti oireilevien lasten ja nuorten kohtaamisesta, turvallisena aikuisena olemisesta, kykyä itsenäiseen päätöksen tekoon sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme lastensuojelutyön osaamista ja kokemusta, hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja, kehittävää työotetta ja ymmärrystä lastensuojelun asiakkaiden osallisuudesta ja sen merkityksistä. Kalliolan työ perustuu setlementtiarvoihin, joiden mukaisesti edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme ovat myös kulttuurisetelit sekä muut Kalliolan henkilöstöedut.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot osoitteeseen: tuomas.tahvanainen@kalliola.fi

Hakemuksessa toivomme hakijan ottavan kantaa asiakkaiden osallisuuteen lastensuojelussa. Paikka täytetään, kun sopiva hakija löytyy.

Tiedustelut: Tuomas Tahvanainen, yksikön johtaja p. 045-77324918 / tuomas.tahvanainen@kalliola.fi