Tekijäksi Kalliolaan? Haemme ohjaajaa Hausjärvellä sijaitsevaan nuorisokotiimme

Olemme tehneet Kalliolassa lastensuojelutyötä satavuotisen historiamme alkumetreiltä asti. Meille on tärkeää turvallinen arki, lasten ja nuorten osallisuus sekä yhteisönä toimiminen. Kalliolan ylläpitämä Hausjärvellä Kanta-Hämeessä sijaitseva Mäkirinteen nuorisokoti tarjoaa kuntouttavaa sijaishuoltoa 14–17-vuotiaille päihteiden käytöllä oireileville nuorille. Yksikkö toimii yhteisöhoidon viitekehyksessä, jossa jokaiselle nuorelle rakennetaan oma yksilöllinen kuntoutumispolku. Hoidossa vahvistetaan nuoren itsetuntemusta, hänen uskoaan omiin voimiinsa sekä tuetaan avun vastaanottamista toisilta ihmisiltä ja yhteisöltä. Tavoitteena on uudenlaisen päihteettömän elämäntavan omaksuminen.

Haemme Mäkirinteen nuorisokotiin hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu osallistua vastuullisena toimijana nuorisokodin perustyöhön, arkeen ja kehittämiseen sekä työskennellä tavoitteellisesti nuorten hoito- ja kasvatussuunnitelmien mukaisesti. Henkilöstömitoituksemme mahdollistaa laadukkaan ja kiireettömän työskentelyn nuorisokodin arjessa.

Toivomme sinulta kokemusta lastensuojelutyöstä, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja päihdetyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön sekä verkostotyön taitoja. Aito ja rohkea nuorten kohtaaminen ovat keskeisimpiä taitoja työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto/ammattikorkeakoulututkinto. Työ on 3-vuorotyötä ja palkkaus G22/G23. Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset ottamaan asiantuntijuutesi käyttöön päihde- ja lastensuojelutyön ammattilaisena sekä myös kehittämään osaamistasi laajojen koulutusmahdollisuuksien kautta. Työvuorosuunnittelu on joustavaa sekä yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioivaa. Kalliolassa haluamme pitää työntekijöistämme huolta laadukkaan työterveyshuollon ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen avulla. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä.  

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tiedustelut: yksikön johtaja Armi Knuutila p.050-5169553

Vapaamuotoiset työhakemukset ja cv:t 4.10.2020 mennessä osoitteeseen: armi.knuutila@kalliola.fi

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Kalliola on hyvän tekijä, joka rakentaa yhdenvertaista yhteiskuntaa. Tarjoamme toimintaa ja palveluita yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yli sata vuotta toiminut Kalliola on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Konserni koostuu Kalliolan Setlementti ry:stä ja sen omistamasta Kalliola oy:stä. Kalliolassa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 13 miljoonaa euroa.